Ακούω συνέχεια λέξεις όπως… πόλεμος, μάχη, άνιση μάχη, αόρατος εχθρός… λέξεις δυσοίωνες που αποσπούν την ενέργεια μας και κάνουν σουρωτήρι το αυρικό μας πεδίο!

Διαλογίζομαι, Προσεύχομαι, ενάντια στον εχθρό! Ποιος στα αλήθεια είναι ο εχθρός?

Μέσα σε όλη αυτή την πρωτόγνωρα παράφορη κατάσταση που ζούμε συμμετέχοντας ή απέχοντας ο καθένας στο δικό του βαθμό, παλεύοντας ο καθένας με τα δικά του ελλείμματα, τις δικές του τρύπες, τα δικά του σκοτάδια… ερχόμαστε αντιμέτωποι, με μια τεράστια διασπορά ψευδών, τρομολάγνων, ειδήσεων, που έχουν σαν σκοπό, απ’το να ψαρέψουν likes και επισκέπτες, να πουλήσουν χιλιάδες αηδίες έως και να χειραγωγήσουν, να κατευθύνουν πλήθος κόσμου, σε ότι επιθυμεί ο καθένας!

Τώρα πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά καθώς όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι μέσα στο διαδίκτυο… την ίδια ώρα που κάποιοι στέκονται στο ύψος του όρκου που έδωσαν, υπηρετώντας το όραμα να φροντίζουν τον άνθρωπο! … ή την υπόσχεση που δίνουν κάθε μέρα πηγαίνοντας, στην κατά τα άλλα ευτελή για κάποιους εργασία τους, στα super market, στις τροφοδοσίες σίτισης, στα χωράφια τους, στο μάζεμα των σκουπιδιών… συγνώμη αν ξέχασα κάποια επαγγέλματα που αναγκάζονται να είναι εκεί έξω για να βρίσκεται η πλειοψηφία σπίτι της και απλά να παραπονιέται για όλα όσα απαγορεύονται….

Είναι μια σπουδαία ευκαιρία, καθώς ο φόβος ήταν πάντα ένα δυνατό χαρτί, στα χέρια ασυνείδητων εξουσιαστών που κατακλύζουν την εποχή μας, αλλά και κάθε εποχή προκειμένου να καθοδηγούν τα πλήθη, τις μάζες, τα πρόβατα όπως μας λένε, όπου επιθυμούν!

Δεν μιλάω για απλά σενάρια συνωμοσιολογίας ή επιστημονικής φαντασίας καθώς αυτά έχουν ξεπεραστεί πλήρως στις μέρες μας… καταρρίπτοντας… απογυμνώνοντας την ηλιθιότητα κάποιων σε όλο της το μεγαλείο! Δεν έχει τίποτα σημασία από όλα αυτά, ούτε καν τι είναι αλήθεια και τι ψέμα όταν φτάνουμε να μετράμε τόσες χιλιάδες νεκρούς, τόσα κρούσματα, χωρίς να ξέρουμε που φτάνει το τέλος αυτής της τρέλας!

Της τρέλας που σήμερα ονομάζεται κορωνοϊος, χθες συμπλοκές στον Έβρο, μεταναστευτικό, πόλεμος στην Συρία, isis, τρομοκρατία, οικονομική κρίση, κλιματική αλλαγή, πείνα, φτώχεια, κακοποίηση γυναικών, κακοποίηση παιδιών, διακρίσεις, τρελοί ηγέτες να κυβερνούν τον κόσμο! Κοινός παρονομαστής σε όλα ο φόβος! Σκοτάδι και φόβος! Υπάρχουν μόνο όπου δεν υπάρχει αγάπη!

Ας ανάψει ο καθένας μας τη δική του σπίθα!

Ζητούμενο μας δεν είναι απλά να συγκεντρωθεί η κρίσιμη μάζα των 144,000 ατόμων να διαλογιστούν για να αναβαθμίσουν την δόνηση της Γης σε Γαία… όχι τουλάχιστον 144.000 ανθρώπων εμποτισμένων σε φόβο… που καθοδηγούνται από κάθε κίνημα, θρησκεία ή δεν ξέρω τι προκειμένου να βρουν μια διέξοδο, μια σωτηρία… Σωτήρες πολλοί αυτές τις εποχές, δεν διαφέρουν και πολύ από αυτούς που έφεραν τον πλανήτη σε αυτό τον κυνισμό… δεν υπάρχει χρόνος για διχασμούς, κομματικούς, ταξικούς, φυλετικούς, οικονομικούς… δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!

Χρειαζόμαστε ξεκάθαρη πρόθεση ελεύθερη από φόβο!

Το ζητούμενο είναι ο καθένας μας… εγώ, εσύ, όσο το δυνατόν περισσότεροι να συντονιστούμε με το δικό μας εσωτερικό φως, με την αλήθεια, με ότι είναι αγάπη για τον καθένα μας… και έπειτα είμαι σίγουρη πως θα συντονιστούμε και μεταξύ μας…

Γνωρίζω… έπρεπε να είχε ήδη γίνει αυτό… γνωρίζω ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος… γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι είτε από δύναμη είτε από αδυναμία πήραν μια έξοδο και την έκαναν για αλλού…

Γνωρίζω όμως ότι εμείς είμαστε ακόμα εδώ… και είμαστε υπεύθυνοι για τον κόσμο που θα αφήσουμε στα παιδιά μας…

Αναγνωρίζω πως στην Ελλάδα γίνονται επάξιες προσπάθειες… ίσως γιατί δεν ήμασταν ποτέ σε θέση εξουσίας, είμαστε πάντα λίγοι, όμως πέρα από γλεντζέδες, μόνο τον εαυτό μας έχουμε βλάψει σαν έθνος, δεν έχουμε διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ή κατά της φύσης… είμαστε πολύ μικροί για να προκαλέσουμε μεγάλη ζημιά, πόσο μάλλον για να γίνουμε επικίνδυνοι για κάποιους… είμαστε πάντα λίγοι, μα γενναίοι τολμώ να πω!

Γι’ αυτό πάντα οραματίζομαι, την Ελλάς ψηλά! Όχι εθνικιστικά, γιατί φτάσαμε να μην τολμάμε να πούμε μια όμορφη κουβέντα για την πατρίδα μας για να μην μας χαρακτηρίσουν, φασίστες… φτάσαμε να νιώθουμε παράξενα σε σχέση με την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας, σε σχέση με την φιλοσοφία μας!

Για όλους αυτούς τους λόγους… μας προσκαλώ να οραματιστούμε το τώρα μας, αλλά και το μέλλον μας που θα είναι το αύριο που θα ζήσουμε, έτσι όπως μας αξίζει… έτσι όπως το ονειρευόμαστε! Γεμάτο φως, γεμάτο χαρά, γεμάτο αισιοδοξία! Όχι μόνο την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 στις 5:45 όπως μας προτρέπουν ανά τον κόσμο, εξαιτίας σπουδαίων πλανητικών συνευρέσεων, αλλά από αυτή τη στιγμή… και κάθε στιγμή, μέχρι να νιώθουμε περήφανοι για τον κόσμο που ζούμε!

Καθετί που κάνεις όντας σε συνειδητότητα είναι διαλογισμός!

Αν με ρωτήσεις αυτή τη στιγμή, όλα στον κόσμο μου είναι τέλεια! Αν επέλεγα να φύγω αυτή τη στιγμή από την ζωή, θα ήμουν ένας άνθρωπος που έζησα την ευλογία, της επάρκειας! Έχοντας καταφέρει να είμαι αγάπη για όλα όσα συνάντησα στη ζωή μου! Για τους ανθρώπους και τις στιγμές! Αγαπήθηκα και αγάπησα ειλικρινά και από τα βάθη της ψυχής μου! Ναι! Μόνο έτσι μπορείς να είσαι ελεύθερος από φόβο!

Εμένα με βοηθά να συντονίζομαι με το Λουλούδι της ζωής… το flower of life μπαίνω στο κέντρο του και αυτό πολυδιάστατα με αγκαλιάζει δημιουργώντας ένα φωτεινό, αιθερικό πλέγμα προστασίας γύρω μου, γύρω από την οικογένεια μας, γύρω από το σπίτι μας, τα σπίτια των φίλων μας, γύρω από όλη τη Νέα Σμύρνη, την Αθήνα, την Αττική, την Ελλάδα, την Ευρώπη, τη Γη… σιγά σιγά αγκαλιάζει όλη τη Γη!

Ιερή γεωμετρία… το λουλούδι της ζωής… flower of life …αγκαλιάζει τη Γη

Η καθημερινή μου “προσευχή” απευθύνεται στον δημιουργό… στον Θεό… στην ενέργεια της ζωής… και λέω… ναι!
Ναι! Από εδώ και στο εξής, επιλέγω να ζήσω τις στιγμές μου, σθεναρά, καλωσορίζοντας την κάθε στιγμή, με ευγνωμοσύνη, σεβασμό, αποδοχή, χαρά, εμπιστοσύνη, αγάπη άνευ όρων, θέληση, συμπόνια, δημιουργικότητα!
Ναι! Από εδώ και στο εξής, επιλέγω να ζήσω τις στιγμές μου όντας απόλυτα υγιείς, σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά!
Ναι! Από εδώ και στο εξής, επιλέγω να μοιράζομαι τις στιγμές μου, με ανθρώπους που μας συνδέει αγάπη και αλήθεια!
Ναι! Από εδώ και στο εξής, επιλέγω να συνεχίζω να σέβομαι την φύση ως αναπόσπαστο κομμάτι της που είμαι!
Ναι! Από εδώ και στο εξής, επιλέγω να είμαι σε συνειδητότητα, ολοκληρωτικά στο τώρα!
Ναι! Από εδώ και στο εξής, επιλέγω να οραματίζομαι το μέλλον ως την νέα φωτεινή εποχή που όλος ο πλανήτης ονειρεύεται να ζήσει!

Γέμισε τις στιγμές σου με ευλογίες, μοιράσου τες και σίγουρα θα συναντηθούμε!

Προσκαλώ την από καρδιάς φίλη μου Εβίτα Ζαχαριάδου, να μας προσφέρει την γνώση της μέσω του Human Design και των πλανητών, διαφωτίζοντας μας, σχετικά με τις ποιότητες και την δυναμική που παρουσιάζεται αυτή τη μέρα και ώρα, της 5ης Απριλίου 2020 έτσι ώστε να τις αξιοποιήσουμε κατάλληλα!

Azima
Ηθοποιός, Τραγουδίστρια, Κειμενογράφος
Δασκάλα Master Reiki
Σύμβουλος του συστήματος χρωματοθεραπείας Aura Soma
Θεραπεύτρια Tachyon
Δασκάλα του Magnified Healing

Σπούδασε Υποκριτική, Χορό, Τραγούδι, Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά εναλλακτικού τρόπου ζωής, είναι κόρη, φίλη, θεραπεύτρια, σύντροφος, μαμά!