Η Αζίμα λατρεύει να εμπνέει τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τον αγαπησιάρη χαρούμενο και ευτυχισμένο εαυτό τους!

Όπως η ίδια λέει, δυσκολεύεται πολύ να απαντήσει στην ερώτηση “Τι δουλειά κάνεις” και αυτό γιατί το να επιθυμείς να συμβάλεις στο να είναι όλοι οι άνθρωποι που συναντάς ευτυχισμένοι, δεν μπορεί να θεωρηθεί επάγγελμα!!!

Η Αζίμα είναι μαμά της Ελισάβετ, είναι κόρη, φίλη, σύντροφος… είναι εναλλακτική θεραπεύτρια.
● Ηθοποιός  ~ Τραγουδίστρια
● Διδάσκει σε ενήλικες και παιδιά Υποκριτική, Δραματοθεραπεία ~ Ηχοθεραπεία
● Σύμβουλος Primal θεραπειών που αφορούν την παιδική ηλικία
● Εμψυχώτρια Οδηγός Θεατρικού Παιχνιδιού σε Παιδιά & Ενήλικες
● Οδηγεί διαλογισμούς συναισθηματικής απελευθέρωσης & ενδυνάμωσης
● Δασκάλα Master Reiki
● Σύμβουλος του συστήματος χρωματοθεραπείας Aura Soma
● Θεραπεύτρια Tachyon
● Δασκάλα του Magnified Healing

Έχει μελετήσει τη δυναμική της Συστημικής Αναπαράστασης, που αναπτύσσετε μέσα στα οικογενειακά συστήματα, στις τραγωδίες και στο θέατρο γενικότερα.

Αυτός ο συνδυασμός με τις σπουδές της, στην υποκριτική, το χορό και το τραγούδι την ενέπνευσαν να ασχοληθεί με την ενεργειακή σύνδεση του ηθοποιού με το ρόλο που υποδύεται, αλλά και την σχέση/επαφή των ηθοποιών μεταξύ τους!

Έτσι τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με θεατρικές ομάδες κάνοντας ενεργειακούς διαλογιστικούς αυτοσχεδιασμούς, πάνω σε συγκεκριμένα έργα δουλεύοντας την πρόθεση που ενεργειακά ακολουθεί ο κάθε ήρωας!


Πιστεύει από καρδιάς πως η συμμετοχή στο θέατρο, από τη συγγραφή του έργου έως το θεατή, αποτελεί μια βαθιά θεραπευτική διαδικασία, για κάθε ηλικία! Καθοριστικά συμβάλει στην συναισθηματική αλλά και στην νοητική εξέλιξη των παιδιών, καθώς οι τέχνες λειτουργούν λυτρωτικά, ιδιαίτερα η υποκριτική (που μας φέρνει σε επαφή με όλα σχεδόν τα είδη των τεχνών) καλλιεργώντας τα εκφραστικά μέσα από πολύ νωρίς, αλλά και εδραιώνοντας την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό στα παιδιά!

Το θεατρικό παιχνίδι είναι το πρώτο αληθινό παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά
και το αποζητά η ψυχή τους για να εκφραστεί μέσα από πολλούς ρόλους, καταστάσεις… αναδεικνύοντας ολοένα και περισσότερες πτυχές της ψυχοσύνθεσης τους… αλλά και τις ανάγκες τους, καθώς και το πως να τα προσεγγίσουμε! 

Μαζί με τον άντρα της ηθοποιό Δημήτρη Χαβρέ και την μητέρα της ηθοποιό Βέτα Μπετίνη, δημιούργησαν τους “Μπανταλούντες” (BandaLoud) μια ομάδα μουσικής και θεάτρου, καθώς και τα “Μπανταλουντάκια” θεατρική ομάδα και εργαστήρι για παιδιά στο Azima Cultural Art Space της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΖΙΜΑ! Η Βέτα Μπετινή εκτός από άνθρωπος τους, ηθοποιός, στοιχουργός και πόσα άλλα… υπήρξε “ψυχή” όλων των δράσεων τους… και η ψυχή δεν χάνεται ποτέ!
Μαζί  με τον Δημήτρη συνεχίζουν να εμπνέουν και να πραγματοποιούν μαθήματα θεάτρου & συναισθηματικής ενδυνάμωσης σε σχολεία & χώρους δημιουργικού παιχνιδιού!

“Θέατρο η μόνη θρησκεία που δεν θα πεθάνει ποτέ! Που τώρα έχει ξεπέσει σα φωτιά που σιγοσβήνει… στην ακμή του όμως, αιώνες πριν, το θέατρο μας χάρισε πίστη και έκσταση αληθινή. Μαζευόταν το κοινό και κοιτούσε, σαν ένα σώμα, κοινωνώντας. Έβλεπαν τους εαυτούς τους σε μεγέθυνση, να γίνονται θρυλικοί, αλλά και συγκεκριμένοι, μεγαλειώδεις αλλά και τρομακτικοί… Το θέατρο ήταν πηγή φωτός ιερή, απαραίτητη. Ενώ σήμερα τι είναι? Σειρές από θέσεις για να κάθονται άνθρωποι με σταυρωμένα χέρια. Άνθρωποι που έχουν ξεχάσει τις ανάγκες τους. Αυτή τη φωτιά μια μέρα θα τη σκαλίσουνε καινούριοι ιερείς και θα ξαναφουντώσει!Φροντίστε να είστε εσείς αυτοί.”


Πήτερ Στάιν
Το δώρο της Μέδουσας

Ας γίνουμε λοιπόν Πρωταγωνιστές στο έργο της ζωής μας!

Ανάμεσα στις μεθόδους ενεργοποίησης και αυτοεξέλιξης που χρησιμοποιεί είναι το “Ηχομασάζ/Ηχοθεραπεία” του Peter Hess που επιδρά τόσο απευθείας στο σώμα όσο και στο χώρο, αλλά και η κρυσταλλοθεραπεία. Έχει διδαχθεί τις αρχές και την δυναμική της χωροταξίας του Πυθαγόρειου Ευ ζην και εφαρμόζει ένα συνδυασμό Ευ Ζην, κρυστάλλων, αριθμοσοφίας reiki, κάθαρσης και ενεργοποιήσεις των τομέων τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όσο και σε κατοικίες!
Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά περιοδικά εναλλακτικού τρόπου ζωής  & μουσικής καθώς και σε site & blogs

● Το 2015 – 2016 “Το Ριγέ Φουστάνι” μουσική παράσταση των “BandaLoud” στο “Σταυρό του Νότου”
● Το 2016 “Να γίνουμε αγάπη” μουσική παράσταση με την θεατρική παιδική ομάδα “Μπανταλουντάκια” στο 4ο Δημοτικό σχολείο Ν. Σμύρνης
● Το 2018 “Ειρήνη του Αριστοφάνη” μουσική παράσταση από την θεατρική παιδική ομάδα “Μπανταλουντάκια” στο Πολιτιστικό κέντρο “Γαλαξία” της Ν.Σμύρνης
● Το 2019 “Ο Ωραίος και η Γλυκουλιέτα” μουσική παράσταση από την θεατρική παιδική ομάδα “Μπανταλουντάκια” στο Πολιτιστικό κέντρο “Γαλαξία” της Ν.Σμύρνης