Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ήρθε η ώρα και στιγμή να βρεις τις ωφέλιμες δράσεις… δραστηριότητες… για την ζωή σου!

Έλα… πες… με το χέρι στην καρδιά και έντιμα… πόσες φορές είπες… “από Δευτέρα”… ή “από αύριο”… ή σε 5 λεπτά… ή… ή πόσα μα πόσα “θα”! Και το θέμα για να μην πω το “πρόβλημα” είναι η αυτοαναίρεση μετά! Έχει αρκετή κατάθλιψη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα… έτσι βλέπω από τις συνεδρίες, τις συναντήσεις, το μοίρασμα με ανθρώπους, άντρες, γυναίκες, γονείς ή όχι… κλπ….

Άκου λοιπόν τι σημαντικό μας λέει η ενέργεια της μέρας… “Σήμερα, αν νιώθεις ένα κάτι… ένα κάπως, ξεκίνα κάτι που ήθελες αλλά δεν… συνέχισε κάτι που άφησες… δεν χρειάζεται να γίνεις Ολυμπιονίκης, ούτε Ωνάσης, ούτε ο Bill Gates, παρότι αυτός είναι ο διασημότερος… μη απόφοιτος του Harvard, αφού το 1975 παράτησε το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Αμερικής, για να ακολουθήσει την καρδιά του, το χόμπι του, αυτό που του έδινε ευχαρίστηση, τους υπολογιστές, που τότε μόλις άρχιζε να διαφαίνεται πως θα αλλάξουν τον κόσμο. Χαχχχααχαα και έτσι, ίδρυσε τη Microsoft… τι να πεις δηλαδή! Εδώ είναι που λέμε ότι την “τύχη καθενός δεν την ξέρεις”

Τι εννοώ… ? “Βούτα στα θέλω σου” η θέληση έχει μέσα της μεγάλη ενέργεια να απελευθερώσει… μπορεί να μην το μάθαιναν οι γονείς της γενιάς μας, στα παιδιά τους, στην πλειοψηφία τους, να έλεγαν “μέχρι εκεί που φτάνεις”… η Βέτα πάλι μου έλεγε… “πήγαινε πιο πέρα… εσύ μπορείς να πας πιο πέρα από μένα” …κάνε την ανατροπή!

Καλημέρα σας και όλα τα καλά φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα ‘βούτα μέσα σου, ανακάλυψε, θυμήσου, τα θέλω σου και της καρδιάς σου τον δρόμο! Μπορεί να έχει γίνει γονιός, να έχεις μεγαλώσει, να έχεις “δημιουργήσει υποχρεώσεις”… αλλά μάθε στο παιδί σου μέσα από την στάση σου, να είναι ο εαυτός του, πραγματοποίησε το θέλω σου, αφού ζεις έχεις χρόνο ακόμα για να το υλοποιήσεις… και σίγουρα η οικογένεια, η αγάπη, η σχέση δεν είναι υποχρέωση, είναι αλήθεια, είναι ζωή, είναι χαρά!!! Είμαι σίγουρη πως για να διαβάζεις αυτό μιλάμε την ίδια γλώσσα!!!

Καλημέρα με πολύ Φως και Αγάπη!!!
Αζίμα