Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Heaven is a place on earth!!! το είπε και η Belinda Carlisle…! το πιστεύεις…? Δημιούργησε τον Παράδεισο σου… στην γη!

Μεταμόρφωσε τις ιδέες σου… και κάντες δράση… δες καθαρά… επικοινώνησε την αλήθεια σου!!! Ποιότητα στη ζωή, δεν φέρνει μόνο το αποτέλεσμα μιας δράσης, που λέγαμε χθες… αλλά και ο τρόπος, η ενέργεια που βάζουμε καθώς εκτελούμε την όποια δράση!!! …δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα μιας δράσης σημαντικό, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιείται.Ναι! …δημιουργικότητα είναι η ποιότητα που βάζεις στην δράση που κάνεις! …αυτή η ποιότητα… γίνεται εφάμιλλη της ζωής… κάτι σαν την τέχνη!!!

Άσε στην άκρη ότι έχει θυμό, ζήλια… απογοήτευση… είναι τόσο τοξικά όλα αυτά να τα νιώθεις!!! …και τόσο χαμηλή η δόνηση τους…

Θυμάσαι τι έλεγαν οι παλιοί? “Επικοινωνεί το μυαλό σου με τον αφαλό σου!?” Μετάφραση…. Είσαι συνδεδεμένος με την αξία σου!? Αν όχι πως θα έρθεις βρε αγάπη μου σε επαφή με τον σκοπό σου!? Πνευματικές εμπειρίες έχουμε ακριβώς επειδή έχουμε την υλική, την γήινη μας υπόσταση… ναι λοιπόν… μην το ψάχνεις αλλού…. εδώ είναι ο Παράδεισος και εσύ περιμένεις κάτι που θα γίνει μετά… αντί να τον ζήσεις!!! Ξύπνααααααα!!! Πάμεεεεεεε!!! Πάτα γερά, βάλε ώθηση και κάνε την υπέρβαση με τον εαυτό σου!!!

Καλημέρα σας και όλα τα καλά φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα είμαι σίγουρη… πως θα δεις θα νιώσεις… αλλιώς! Έλα… έρχεται και ένα υπέροχο ΣΚ!!! Υπέροχο …γιατί θα το κάνεις υπέροχο εσύ!!!

Καλημέρα με πολύ Φως και Αγάπη!!!
Αζίμα