Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Πόσες φορές έχεις νιώσει πως τώρα πρέπει να πάρεις μια απόφαση, γρήγορη και άμεση!? Που αν την είχες πάρει στην ώρα της και δεν είχες αφήσει τόοοοσο τα πράγματα να κυλήσουν, ή δεν είχες κάνει τον “κινέζο”, εις γνώση σου πάντα, πιθανά να είχες ένα μικρό περιθώριο να “αντιδράσεις” ή καλύτερα να δράσεις…! Οκ την έκανες τώρα…! …και να η καυτή πατάτα στα χέρια σου! Τι θα κάνεις!?

Προτείνω το εξής… πάρε μια βαθιά ανάσα και πες “οκ ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσω … και πιθανά να χρειάζεται να πάρω ή να πάρουμε μια γενναία απόφαση… τώρα… !” Ηρεμώ και ζητάω καθοδήγηση! Δεν εννοώ ότι περιμένω με σταυρωμένα χέρια να ακούσω φωνές… όμως μέσα μου… και μέσα σου, υπάρχει μια “φωνή” σαν αίσθηση, που δεν είναι της λογικής, ή της συνείδησης σου… ή ….ή…. όσα η θέλεις… ! Είναι η “φωνή” της “ύπαρξης” σου, η “φωνή” του φωτεινού σου εαυτού που προσπαθεί συνεχώς να σε καθοδηγεί και να σου θυμίζει που πάτε… δείχνοντας σου το δρόμο… αλλά εσύ εκεί… τα ξέρεις όλα…! Ναι σε μπερδεύει αυτό, ίσως να σε μπερδεύω και εγώ τώρα… όμως όταν ήσουν παιδί την εμπιστευόσουν ή την άκουγες και ήξερες πότε έκανες χαζομάρα που δεν την άκουσες! Σκέψου από πόσα άσχημα πεσίματα σε έσωσε… σκέψου σε πόσες δύσκολες καταστάσεις σε εμπόδισε να εμπλακείς! Αυτή η “φωνούλα” έρχεται σαν μια φλασιά, σαν μια αίσθηση, σαν μια λύση, σαν μια ώθηση εκεί που έχεις σκαλώσει και δεν μπορείς να πας παραπέρα! Μπορεί να σου έρθει μέσα από τους στίχους ενός τραγουδιού!

Είμαι σίγουρη ότι πολλές φορές εκ των υστέρων έχεις πει… μ@λ@κί@ που δεν το έκανα έτσι… αφού μου είχε έρθει το “σωστό”… άρα ηρέμησε για να λάβεις την καθοδήγηση… και έπειτα εμπιστεύσου!!! Γιατί αυτή η “φωνή” σου μιλάει χωρίς λέξεις! Σε βγάζει από τις ψευδαισθήσεις που δημιουργεί η φασαρία γύρω σου!

Καλημέρα σας και όλα τα καλά φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα πες… “Εμπιστεύομαι την εσωτερική μου καθοδήγηση και λαμβάνω αποφάσεις για το ανώτερο καλό μου”


Αγάπη και χαμόγελο!
Αζίμα