Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Καλημέρα όμορφη και φωτεινή! Από ενέργεια πως πάμε!? Μήπως είστε λίγο πεσμένοι… ή κουρασμένοι… ή σας έχουν ξεκάνει τα κρυώματα και οι ιώσεις!? Μήπως χρειάζεται να ανεβάσουμε λίγο την ψυχολογία μας! Μήπως χρειαζόμαστε την “τονωτική” μας… πορτοκαλαδίτσα φρεσκοστυμμένη ήπιαμε? Έχω την αίσθηση πως έχει έρθει η ώρα για ροή! Σήμερα λοιπόν η ενέργεια σε προτρέπει να βάλεις την πρόθεση να μπεις σε ροή… στη δική σου ροή! Ακόμα κι αν η ενέργεια σου δεν ακολουθεί… μείνε έστω και ξεκουράσου να ανακτήσεις δυνάμεις χωρίς να σε πιάνουν τα ενοχικά σου!!! Μπορείς να πλανάρεις τα άμεσα που θα τρέξουν μες την βδομάδα… και αυτό τσούκου τσόυκου θα σε βάλει σε μια αναστροφή διάθεσης και όλα θα αρχίσουν να ρέουν ξανά! Έλααααααααα πάρε το Σαββατοκύριακο σαν διάστημα αναδιοργάνωσης… χαλάρωσε… ή ενεργοποιήσου ανάλογα με το τι χρειάζεται το δικό σου κούρδισμα… απλά ότι κι αν κάνεις δες το αλλιώς… θετικά… σας μέρος μιας διαδικασίας που θέλεις “κάπου” να την πας!!! Μην απογοητεύεσαι!!!

Έχεις πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις!!! Απλά εμμένεις να εστιάζεσαι, κολλάς σε αυτά που δεν έχεις! Άλλαξε το!!! …γίνε επαρκείς για σήμερα και ανοιχτός στην αφθονία που έρχεται την επόμενη στιγμή! Αααααα και για να μην παρεξηγούμαστε επειδή υπάρχει και μεγάλη ενοχή με την αφθονία και τα χρήματα που είναι μέσο…όχημα… Αφθονία σημαίνει Α-Φθονία ….χωρίς φθόνο!!!

Αααααα ορίστε και μια ωραία επίκληση “αφθονίας” ακόμα κι αν κοροϊδεύεις… δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις!

Καλημέρα σας και όλα τα καλά φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα πάρε όλη την ενέργεια και μπες στην ροή της Αφθονίας σου!

Καλό Σαββατοκύριακο ηλιόλουστο και “φωτεινό”!!!