Όταν ένα υπέρλαμπρο φως σε ξυπνάει πριν ακόμα ξημερώσει! Ναι ήταν η πανσέληνος που είδα από το κρεββάτι μου και σας την αφιερώνω!

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 μια υπέροχη μέρα ξεκινάει για όλους μας! Ας αδράξουμε τις ευκαιρίες κι ας είμαστε παρόντες, δοσμένοι στην συγχρονικότητα να τις απολαύσουμε!!! Η κάθε μέρα κάτι υπέροχο φέρνει για όλους μας… αρκεί να έχουμε αυτιά και μάτια ανοιχτά… καρδιά “ανοιχτεί” να δούμε… να ακούσουμε να δεχτούμε!!!

Καλημέρα… κι αν η ζωή έξω “τρέχει” εσύ έχεις τον δικό σου χρόνο και μην ανησυχείς, τίποτα δεν πάει χαμένο… τίποτα δεν μπορεί να χαθεί αν είναι πραγματικά για σένα! Αν είσαι ελεύθερος από πεποιθήσεις… αν είσαι εδώ στο τώρα!!!

Η μέρα σήμερα “λέει” …γιατί εδώ κάθε πρωί… κάθε καινούρια μέρα θα βρεις ένα ενεργειακό tip… “Μετουσίωσε ότι χρειάζεται να μετουσιωθεί”…! Ξεκίνα από εσένα και τις σκέψεις σου!

Πώς…? Μέσω της Αφύπνισης και της υπηρεσίας της προσφοράς της ενέργεια σου, στον αληθινό σου εαυτό… έπειτα ότι και να δώσεις γύρω σου συνδέεται μόνο μέσα από αγάπη… όχι από “πόνο” και “αναπηρία”…! Κάθε στιγμή έρχεσαι πιο κοντά στην αλήθεια σου και αυτό φέρνει όλο και μεγαλύτερη ευτυχία… αυτό είναι η επιτυχία της ζωής!

Εύχομαι σήμερα να αφυπνιστεί αυτή η ποιότητα μέσα σου!!! Ότι κι αν προσπαθήσει να σε βγάλει εκτός κλίματος, παρατήρησε το… και πες του να μικρύνει!!! Παρατήρησε το άγχος σου και από προέρχεται και καθησύχασε τον εαυτό σου, θα εκπλαγείς με το πόσο απλό είναι!!!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!!

photo credits by Dimitris Chavres