Ξεκινάει η καινούρια μέρα… Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019..! Μυρίζει φρέσκο καφεδάκι!!!

Μια καινούρια μέρα…! Έχεις δοκιμάσει να ξεκινήσεις την μέρα σου τραγουδώντας!? Γιατί όλοι νομίζουν πως το να τραγουδάς, σημαίνει και τσακίρ κέφι…? Μπορεί να μην είναι οπωσδήποτε ματζόρε το τραγούδι σου… αλλά ακόμα και με ένα πιο αισθαντικό μινοράκι… σίγουρα θα βρεις γλύκα μέσα σου και γαλήνεμα στο ξύπνημα σου! Ωστόσο και τι κακό υπάρχει στο να ξεκινήσεις κεφάτα η μέρα σου!? Παρατηρώ την κόρη μου Ελισάβετ που ξυπνάει και τραγουδάει… πλένεται… και κάθετε στο πιάνο της και παίζει… και είναι τόσο φυσικό να αρχίζει έτσι την μέρα της!

Τραγουδάω… στις χαρές… στους φόβους… στους πόνους… τραγουδάω… είναι στη φύση μου! Θα σας πω μια γλυκιά ιστορία! Στις Ιθαγενείς φυλές… όταν μια γυναίκα είναι έγκυος τραγουδάει στο έμβρυο της το “τραγούδι” της ψυχής του… για να ακούει από την μαμά του ποιος είναι… έπειτα όλη φυλή μαθαίνει και του τραγουδάει το τραγούδι της ψυχής του… μέχρι να μεγαλώσει… κι αν ποτέ το παιδί… ο έφηβος… ο ενήλικας πλέον, “χάσει” τον δρόμο του… τότε μαζεύεται ολόκληρη η φυλή …και του τραγουδάει το τραγούδι της ψυχής του… για να του θυμίσει ποιος είναι και να τον επαναφέρει στο δρόμο του! ίσως γι αυτό υπάρχουν τα νανουρίσματα και είναι τόσο τρυφερά!

Στην “σκιά” του ανάδρομου Ερμή, του κλεφτάκου αλλά και του τρισμέγιστου… θα σου έλεγα, θα σου πρότεινα, να βρεις το τραγούδι σου… τα τραγούδια της ζωής σου και να τραγουδήσεις… όλοι μπορούν και κατ΄εμέ όλοι “πρέπει” επιτακτικά να τραγουδούν! Είναι ίσως η επικοινωνία μας με την ψυχή μας… τραγούδα, ελεύθερος από ντροπές! Επιτρέπεται… ναι! Ποιος σου το απαγόρευσε…!

Εύχομαι σήμερα, να κάνεις μια νέα αρχή στην πνευματικότητα, καθώς θα συνδέεσαι με το αστέρι της ύπαρξης σου! Αυτό θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις την ενέργεια στο κέντρο της καρδιάς, θα σε γεμίσει ελπίδα! Πίστη!

Η πνευματικότητα που εκφράζεται μέσω της μετασχηματισμένης σου καρδιάς, μπορεί να σε εμπνεύσει προς την αληθινή υπηρεσία σου στον κόσμο… Έτσι απλά τραγουδώντας, επέτρεψε ότι εκκρεμότητα υπάρχει από το παρελθόν να ολοκληρωθεί, ότι χρειάζεται να συγχωρεθεί να βρει συγχώρεση και όλα να έρθουν στο φως της αλήθειας!!!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα τραγούδα!!!
Ποιο τραγούδι θα σου αφιερώσεις…? Μοιράσου το μαζί μας!!!