Σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 …μμμμμ καλημέρα λοιπόν!!!
Έχεις νιώσει κάτι μέρες, που νιώθεις, που αισθάνεσαι ότι δεν πάει άλλο… ότι πρέπει να σταματήσεις να κάνεις σας το χαμστεράκι που γυρνάει συνέχεια τον τροχό του….!? Έχεις νιώσει πως ανακυκλώνεις κύκλους… ίδιους και θες να το αλλάξεις!? Το έχεις παρατηρήσει!?

Αφενός μας έχουν μάθει να είμαστε συνεχώς στη δράση… οπότε προκειμένου να κάνεις οπωσδήποτε κάτι για να μην κατηγορηθείς για απραξία και τεμπελιά… κάνεις μονίμως κάτι! Από παιδί μέχρι τώρα! Για γίνε για λόγο παρατηρητής… εγώ αυτό το έμαθα στην δραματική σχολή στα 17… ευτυχώς… χωρίς να σημαίνει ότι το κάνω πάντα!!!

Γι αυτό λοιπόν… επειδή μπορεί να έχει μπει σε μία πλάνη, στην πλάνη σου και να έχεις φάει το κόλλημα σου… υπάρχουν και αυτές οι μέρες που μηχανικά, κάποια ενέργεια… σε βγάζει από αυτούς τους μη ωφέλιμους κύκλους…. “σπάει ο τροχός στο κλουβί σου” ας πούμε!!!

Κάποιες φορές αν έχεις μείνει κολλημένος για καιρό μπορεί να μοιάζει με κλοτσιά! Όπως και έχει…

Σήμερα η ενέργεια σε υποστηρίζει! Πάρε ότι δύναμη έχεις δική σου ή του περιβάλλοντος σου… και κάνε μια γενναία αλλαγή! Μπορεί να σου φανεί ότι διάνυσες χιλιόμετρα… και εσύ απλά να έχεις καταφέρει να σηκωθείς από τον καναπέ σου! …Σκέψου πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει ανακυκλυκώνοντας με σκέψεις αναλυποιήτων επιθυμιών και παράπονου!

Έχεις τη γνώση του γιατί είσαι εδώ… για ποιον λόγο…. τι περιμένεις!? Κοίτα μέσα σου και πάρε την αξία σου!!! Εσύ πρώτα… δεν θα την δώσει κανείς δεν θα στην χαρίσει… ίσως όμως να υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που την έχω δει… που την έχουν παρατηρήσει!!!

Είμαι σίγουρη πως μπορείς… σε εμπιστεύομαι…! Πες το! Πες στον εαυτό δυνατά να το ακούσεις!!!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα ξεκόλλα από όλα! Κάνε καινούρια!!! Ξεκόλλα από πεποιθήσεις του παρελθόντος και προγραμματισμούς του μέλλοντος! Η ζωή είναι εδώ και τώρα!!! Εεεεεε μην ξεχνιόμαστε τραγούδα και σήμερα και κάθε μέρα!!!