Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 … το Σαββατοκύριακο αυτό είναι γεμάτο ανατροπές από μέρα σε μέρα!

Αναρωτιέμαι έχεις σκεφτεί ποτέ. ή καλύτερα έχεις νιώσεις σαν να “στέκεσαι” ανάποδα!? Σαν να μην ξέρεις γιατί νιώθεις ακόμα και όταν έχεις μόλις ξυπνήσει… κούραση λες και έσκαβες!? Νιώσε δύναμη!

Εεεεεε λοιπόν σήμερα η ενέργεια είναι φουλ στα δώρα!!! Σήμερα λοιπόν νέα ενέργεια έρχεται σε σένα! Να ι κάθε φορά είναι νέα σωστά! Αλλά σήμερα έχει την δυναμική να αναγεννήσει νου και σώμα!!! Σήμερα σε συνέχεια της ενέργειας των προηγούμενων ημερών ξεκίνα την μέρα σου τραγουδώντας και πες “ναι σε όλα αυτά που έχει να προσφέρει η ζωή…. πες ναι στα δώρα που είσαι έτοιμος να προσφέρεις στο εαυτό σου”!

Σήμερα… σου δίδεται η ευκαιρία να “ισιώσεις” την ενέργεια και τα λεπτοφυή ενεργειακά σου κανάλια να “ανοίξουν” περισσότερο! Ακόμα κι αν βρέχει… κι αν χιονίσει… να θυμάσαι πως η Άνοιξη είναι πολύ κοντά!!! Νιώσε πως έχεις την δύναμη και την ενέργεια να υλοποιήσεις τα ιδανικά σου! Νιώσε πως είσαι πραγματικά ελεύθερος από φόβο!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα βρες την εσωτερική πνευματική σου ακεραιότητα! Η ζωή είναι εδώ και τώρα!!! Εεεεεε μην ξεχνιόμαστε τραγούδα και σήμερα και κάθε μέρα!!!