Αυτό το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Φεβρουαρίου, τα είχε όλα! Η ενέργεια του έλεγε… πως άμα έχεις φίλους, μπορείς να πετύχεις όλα!

Την έχετε ακούσει την παροιμία “αν έχεις τύχη διάβαινε… και στο βουνό ανέβα”! Τύχη είναι να είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή!!! Και θα προσθέσω, πως δεν αρκεί, χρειάζεσαι και τους με τους κατάλληλους ανθρώπους!!! Αν τους έχεις δεν είσαι απλά τυχερός… είσαι και πλούσιος!!!

Είχε και κρύο… πολύ κρύο… και χιόνια σε πολλά μέρη στην Ελλάδα, στην Αθήνα μπορεί να μην χιόνισε… αλλά το κρύο ήρθε!!! Όμως τελικά όλα είναι σχετικά, ανάλογα με το τι νιώθεις μέσα σου!!! Το Σαββατοκύριακο είχε μυστήριο… είχε παρασκήνιο… για άλλους καλό και για άλλους δεν πω κακό αλλά “ξαφνικό” …ή απρόσμενο να το πω!!!

Η Κυριακή 24 Φεβρουαρίου μέρα αποκαλύψεων… σύσφιξης ή απομάκρυνσης… αγάπης ή μίσους… θαυμασμού ή ζήλιας… δεν έχει ενδιάμεσα έχει μόνο άσπρο ή μαύρο!!! Ψυχραιμία λοιπόν!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα η ζωή θα στα φέρει με τα γεγονότα της όλα στο φως!!!