Σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, ξεκίνησε ήδη μια βδομάδα που θα είναι γεμάτη… γεμάτη εναλλαγές, που όμως με διάφορους τρόπους θα σε τσιγκλάει να ανακαλύψεις ή να επαναφέρεις τα ταλέντα σου… να το ανακαλύπτεις σαν καινούριο έχει μια μαγεία… έναν ενθουσιασμό… αλλά να τα “ξεθάβεις” μπορεί να έχει και λίγο… παράπονο… λίγο πόνο!

Θα σου πω λοιπόν, ότι ποτέ είναι αργά να φέρεις στο φως (ίσως να το ένιωσες και από χθες) ένα ταλέντο στο φως… στην επιφάνεια… οπότε, αν άφησες ανεκμετάλλευτο το χθες μην αφήσεις και το σήμερα… τα ταλέντα τα έχουμε για να “υπηρετούμε” με αυτά τον εαυτό μας και τους άλλους!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα η ζωή θα στα φέρει με τα γεγονότα της έτσι… που δεν θα μπορείς να κάνεις πλέον τα στραβά μάτια θα πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου!