Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε το δικό μας άστρο, όμως τις περισσότερες φορές οι πεποιθήσεις και οι προγραμματισμοί μας, δεν το αφήνουν να λάμψει! …ή στην καλύτερη περίπτωση… το επισκιάζουν τα συννεφάκια των αρνητικών σκεπτομορφών μας, προσοχή πολλές φορές εξουσιάζουν την ζωή μας!!!

Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να θυμηθείς το δικό σου αστέρι και να το αφήσεις ανενόχλητο να λάμψει!!! Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια! Θα εκπλαγείς πόσο εύκολο είναι και πόσο έχεις σαμποτάρει τον εαυτό σου μέχρι τώρα! Βάλε τα χέρια στην καρδιά σου! Το δεξί πάνω στο σώμα! Το αριστερό από πάνω! στο κέντρο της καρδιάς, ανάμεσα στο στήθος, (όχι στο όργανο καρδιά… στο ενεργειακό κέντρο) κλείσε τα δαχτυλάκια σου, έτσι μπράβο σαν να πρόκειται να μεταφέρεις νερό! Κλείσε τώρα και τα μάτια σου! Πάτα τα πόδια σου γερά στο έδαφος, στη γη… έχει την γερή βάση που λέγαμε χθες, βρες την έστω και σήμερα, μια βάση γερή που νιώθεις να στηρίζει ότι “αέρας” κι αν φυσάει! Πάρε μια ανάσα! Φαντάσου… Οραματίσου, (πρόκειται για ένα κβαντικό θαύμα) πως, που, με ποιους θες να βλέπεις τον εαυτό σου! Άνοιξε τώρα τα χέρια σου, δες… ή μάλλον νιώσε πως ανοίγει και η καρδιά σου… σήκωσε το κεφάλι σου προς τα πάνω… κοίτα ψηλά… ταβάνι σου είναι μόνο ο Ουρανός!!!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα άφησε το αστέρι σου να λάμψει!!!