Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέραααα Τσικνοπέμπτη σήμερα, εμείς τσικνίζουμε μανιτάρια πλευρώτους και χρωματιστές πιπεριές!!! Φτιάχνω επίσης μια υπέροχη σως μουστάρδας!!!

Ας περάσω όμως στα daily ενεργειακά tips μου!!!
Να είστε με μάτια και αυτιά ανοιχτά σήμερα, γιατί η μέρα είναι φουλ από ενέργεια και πιθανά να σας δοθούν μηνύματα από εκεί που δεν το περιμένετε!!! Πες λοιπόν “Είμαι ανοικτός σε νέα. Αισθάνομαι τη χαρά στην καρδιά μου καθώς αγκαλιάζω ότι καινούριο φέρνει η στιγμή”. Η δυναμική της μέρας έχει μηνύματα που δίνουν απαντήσεις στα πω και στα γιατί, ή ακόμα και μια άλλη προσέγγιση τους ποιος είμαι και που πάω!!! Αν αναλογιστείς την ενέργεια των προηγούμενων ημερών βάλε τώρα αθροιστικά στις προηγούμενες και την σημερινή… και παρατήρησε, πόσα πράγματα έχεις αντιληφθεί μέσα στο τελευταίο 9ήμερο!? Συμβάλλοντας συνειδητά και εσύ στη δημιουργία ενός νέου κόσμου αμοιβαίας φροντίδας, σεβασμού και ευημερίας, θα εκφράσει ορθότερα την πεμπτουσία του εαυτού σου!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα μείνει δεκτικός να λάβεις πολύτιμα μηνύματα!!!