Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Θα μου πεις γιατί… υπάρχει και παλιά αρχή? Μόνο καινούρια μπορεί να είναι μια αρχή… πλεονασμός! Κάτι σαν το “καλή απόλαυση” που το λένε όλοι οι σερβιτόροι λες και υπάρχει και κακή απόλαυση… ή σαν το καλή επιτυχία… λες και και υπάρχει και κακή!

Anyway!!! Αρχές και ξεκινήματα κάνουμε συνεχώς με διάφορους τρόπους, άλλα τα καταλαβαίνουμε ή τα κάνουμε συνειδητά… και άλλα τα κάνουμε ασυνείδητα… χωρίς να ξέρουμε ότι μόλις ξεκινήσαμε κάτι πραγματικά καινούριο … ! Υπάρχουν όμως και φορές που υπάρχει κάτι, που το θέλουμε καιρό… κάτι που το προσπαθούμε καιρό… και δεν κάθεται… ή που δεν ήταν η ώρα του… σήμερα λοιπόν, η ενέργεια της μέρας, φέρνει αυτή την αίσθηση του ότι κάτι ξεκινάει να υλοποιείτε…. ή να παίρνει μορφή! …ή για να το πω πιο ορθά, όσο θα “κεντράρεις” θα “ισιώνεις” εσύ… τόσο πιο καθαρό θα γίνεται!

Σήμερα επίσης είναι μια πολύ καλή μέρα να εμπνεύσεις τους φίλους σου… ή να εμπνευστείς εσύ από αυτούς και να κάνεις μια αγαπησιάρικη πράξη! Έχω να σου προτείνω μία… “Κάντα 28” μπες να δεις τι εννοώ και κάνε και εσύ μια κίνηση αγάπης για τα παιδιά! Πάτα εδώ….

Πιστεύω πως η ενέργεια του Σαββατοκύριακου λειτούργησε καταλυτικά, ιδιαιτέρως η χθεσινή της Κυριακής!

Καλημέρα σας και όλα τα καλά φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Και ναι σήμερα νιώσε κεντραρισμένος στην αλήθεια σου και ξεκίνα τη μέρα σου, την βδομάδα σου τον μήνα σου αλλιώς!!! Περπάτα, διαλογίσου… έλα να διαλογιστούμε μαζί… έλα να κάνεις κάνεις γιόγκα!!!

Καλημέρα με πολύ Φως και Αγάπη!!!
Αζίμα