Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Σήμερα ονειρέψου, οραματίσου την συντροφικότητα! Αν είσαι σε σχέση αφωσιώσου τρυφερά και φρόντισε το σύντροφο σου σήμερα, αλλά οπτικοποίησε και εξέλιξε την διαδρομή σας… φτιάξε τον κοινό σας δρόμο όμορφο και δημιουργικό!!! Αν πάλι όχι ακόμα… τότε… κάνε το ίδιο ονειρέψου την “καινούρια” σου σχέση…. όπως ακριβώς την επιθυμείς, χωρίς μιζέριες!!!

Σήμερα αφιέρωσε χρόνο στα παιδιά! Σήμερα θυμήσου πως ήσουν παιδί… θυμήσου τι ήθελες τι ονειρευόσουν! Δες παιδικές σου φωτογραφίες! Κάνε ένα δώρο σε ένα κοντινό και αγαπημένο σου παιδάκι!!! …Δεν έχεις κοντινό παιδάκι…? Τότε κάνε “Κάντα28” και νιώσε το μέσα σου να γεμίζει!

Τίποτα πιο καθαρό… πιο γλυκό… πιο αθώο… πιο όμορφο!

Καλημέρα σας και όλα τα καλά φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Σήμερα φτιάξε την κβαντική πραγματικότητα του μέλλοντος σου! …και μέλλον ίσον η επόμενη στιγμή!!!