Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

H αγάπη σου πάντα μας περιβάλλει, σταμάτα να νιώθεις ενοχικός, επειδή πρέπει κάτι να κάνεις για σένα! Συνήθως ενοχές νιώθουμε επειδή κάποιος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του!

Ναι σήμερα δες, πραγματικά, τον εαυτό σου κατάματα! Γιατί όταν πρέπει να δεις τον εαυτό σου, να τον κοιτάξεις και να τους αφιερωθείς νιώθεις άβολα…? …ή ενοχικά…? …ή νομίζεις πως γίνεσαι παρτάκιας… εγωιστής…? Γιατί μάλλον αυτό είναι μέρος της βασικής εκπαίδευσης μας… το να είσαι πρώτα από όλα για τους άλλους, καλός, δοτικός, ευγενικός, συμπονετικός… και σε περίπτωση που “πρέπει” να αφιερώσεις και λίγο… ή και περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου… θα πρέπει να έχει μια δικαιολογία μέσα σου… π.χ μια καλή δικαιολογία είναι το να είσαι άρρωστος… εεεεε? Βέβαια! Αυτό είναι μια δικαιολογία που κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει… που σου “επιτρέπεται” να πάρεις το χρόνο σου για σένα…! Εεεεεεε λοιπόν ήρθε η ώρα να σπάσεις αυτόν τον προγραμματισμό ή την πεποίθηση που έχεις από την οικογένεια σου!

Πάρε το χρόνο σου χωρίς ενοχές! Και γίνε όλα αυτά που είσαι για τους άλλους και για σένα! Δεν λέω… ξέρω πως όοοοολα αυτά που κάνεις για τους άλλους σε ευχαριστούν και πως και εν μέρη τα κάνεις και για σένα αν όχι πρωτίστως για εσένα… όμως φρόντιζε να βρίσκεις και λίγο χρόνο καθημερινά για σένα! Αλλιώς θα έρθει μια μέρα που θα χρειαστείς τον “χρόνο” αθροιστικά… και ίσως τότε να σε ζορίσει περισσότερο!!! όπως και να έχει … για να λες πως σέβεσαι και αγαπάς την οικογένεια σου, τους φίλους σου, τον κόσμο όλο… θα πρέπει να σέβεσαι και να αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου! Όποιος σε κατηγορήσει γι΄αυτό… να τον βάλεις να διαβάσει αυτές τις λίγες σειρές!

Καθώς θα δέχεσαι περισσότερο τον εαυτό σου, θα διευρύνεται και η οπτική σου για τους άλλους! Ξέρω πως είσαι άνθρωπος που δίνει και λαμβάνει αγάπη και ζεστασιά… ξέρω ότι είσαι αυτός που ξέρει ότι η αγάπη είναι η βάση όλης ζωής. Κάνε λοιπόν ένα καινούριο ξεκίνημα στην αγάπη! Όχι αυτής που έχεις για τους άλλους… αλλά αυτής που προσφέρεις σε σένα!!!

Καλημέρα σας και όλα τα καλά φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Σήμερα σταμάτα να νιώθεις κατακερματισμένος και να αισθάνεσαι αποσυνδεδεμένος με τον εαυτό σου, κάνε μια καινούρια αρχή! Δες τον εαυτό σου μες τα μάτια!