Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 Χρόνια πολλά και σήμερα και κάθε μέρα γυναίκες!

Μια μέρα σπουδαία για μένα! Σαν σήμερα το 2006 ολοκλήρωσα την “μύηση” μου ως δασκάλα Ρέικι! Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω 6 σπουδαίες γυναίκες και σε 2 άντρες! Τις δασκάλες μου Σβάρνο (η φωτογραφία είναι με την δασκάλα μου Σβάρνο στα καμαρίνια του Σταυρού του Νότου), Πούναμ και Άννα… καθώς επίσης την γιαγιά μου Φωφώ, την μαμά μου την Βέτα και την κόρη Ελισάβετ που θεωρώ ότι είναι οι σπουδαιότερες δασκάλες στην ζωή μου, στο reiki και παντού! Επίσης τον Azaad & τον σύντροφο μου Δημήτρη, που χωρίς αυτούς όλα θα ήταν διαφορετικά! …όσον αφορά το ρέικι και τα πάντα όλα!

Επίσης δεν είναι τυχαία η μέρα, καθώς η ολοκλήρωση της “μύησης” μου στο διδασκαλικό βαθμό του ρέικι, έφερε πολλά δώρα στη ζωή μου, που σίγουρα δεν είναι τυχαία… αλλά μοιραία! Την μέρα της “γυναίκας” συμβολικά, άλλαξα σελίδα στην ζωή μου σε όλα τα επίπεδα! Είναι σαν από παιδί, κορίτσι, να ανακάλυψα και την γυναίκα μέσα με έναν διαφορετικό τρόπο… μια άλλη ποιότητα!

Σαν σήμερα επίσης ο κολλητός αδερφός φίλος της καρδιάς μου ο Μανώλος είχε την τιμή, μαζί με την μαθήτρια μου αλλά και φίλη μου Μαρία, και μετέπειτα γυναίκα του και κουμπάρα μου, που γνωρίστηκαν μέσα σε βαθμούς ρέικι και αγαπήθηκαν, να λάβουν μια μέγιστη τιμή, καθώς κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον υπέροχο γιο τους Αλέξανδρο!!!

Σαν σήμερα και για κάθε σήμερα… νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη προς όλους αυτούς του υπέροχους ανθρώπους, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και με την αγάπη τους! Όλους αυτούς που μοιράστηκαν τόσο υπέροχες στιγμές αλήθειας μαζί μου, μέσα σε διαλογισμούς, θεραπείες, γκρουπ, ρέικι και βαθμούς! Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για αυτό! Και σας ευχαριστώ όλους!

Σήμερα λοιπόν, εναρμόνισε την θηλυκή με την αρσενική σου πλευρά, νιώσε να κεντράρεις, να ισορροπείς στο κέντρο της ύπαρξης σου… και ξεκίνα ότι έχεις αφήσει στη μέση ή ημιτελές… ή ήθελες ακόμα και για χρόνια να το κάνεις! Μια πύλη είναι σήμερα ανοιχτεί και εμπιστεύομαι ότι φως θα έρθει να σε στηρίξει στις αλλαγές και στις υπέροχες μεταβάσεις σου σε νέα πιο δημιουργική ενέργεια!!!

Καλημέρα σας και όλα τα καλά φίλοι μου! Είμαι η Αζίμα και έχω την πρόθεση η μέρα μου να είναι γεμάτη όμορφες αληθινές στιγμές! Βάλε και εσύ την δική σου πρόθεση στην μέρα σου, μόνο έτσι θα γνωρίζει η ενέργεια σου προς τα που να κινηθεί και τι να υλοποιήσει!!! Σήμερα πες… “Σουσάμι άνοιξε” και ετοιμάσου να δεχτείς τα δώρα που έρχονται σε αυτή την εποχή των υπέροχων αλλαγών!!!

Ααααα και σήμερα ως γνήσιο θηλυκό αφιερώνω τον εαυτό μου στο αγόρι μου! Πώς? … φροντίζοντας και ομορφαίνοντας τον εαυτό μου, γίνομαι ακόμα περισσότερο παρούσα στη χαρά και στην απόλαυση της ζωής για μένα… για εκείνον… για το παιδί μας! Κάνε και εσύ το ίδιο!

Σας αφιερώνω λοιπόν αυτό το υπέροχο τραγούδι της καλλιτεχνάρας δασκάλας μου!!!Η μαμά μου μπορεί να μην είναι εδώ… είναι όμως η δασκάλα μου! …κάτι σαν “πνευματική ενεργειακή μαμά”… έτσι τουλάχιστον την ένιωσα και εξακολουθώ να την νιώθω … γιατί κοντά της ήταν σαν γεννήθηκα ξανά! Η σπουδαία μου Σβάρνο Βάσω Αλλαγιάννη!

“Ο Γλάρος”

Στίχοι:Βάσω Αλλαγιάννη
Μουσική:Βάσω Αλλαγιάννη
Πρώτη εκτέλεση:Μανώλης Λιδάκης
Sony Music 1995
Τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού ανήκουν στους προαναφερόμενους κατόχους του.

“Ο ΓΛΑΡΟΣ”

Έκανα τη μοναξιά μου
παραθύρι στα όνειρα μου
κι ήρθε κι έκατσε ένας γλάρος
και μου μίλησε με θάρρος.
Μου ‘πε: κοίτα πως πετάω
κι από τα ψηλά κοιτάω
έτσι είδα τα όνειρά σου
κι είμαι τώρα εδώ μπροστά σου.

Μου ‘πε κι άλλα – μου ‘πε κι άλλα
ώσπου άρχισε ψιχάλα…
έλα, μου ‘πε, πάμε τώρα
δε φοβόμαστε τη μπόρα…

Θα πετάξουμε παντού
έχω θύελλα στο νου
αστραπή μες στην καρδιά μου
ουρανό τα όνειρά μου.

Έκανα τη μοναξιά μου
παραθύρι στα όνειρά μου
κι ήρθε κι έκατσε ένας γλάρος
και μου μίλησε με θάρρος…

Με πολύ αγάπη και από καρδιάς πάντα!
Αζίμα