Ως Καλλιτέχνης, δασκάλα και θεραπεύτρια εναλλακτικών θεραπειών, αλλά και μέσα από την προσωπική μου εμπειρία, ως μοναχοκόρη χωρισμένων γονιών, γνώριζα ήδη πολύ καλά, το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα πρώτα χρόνια της ζωής μας! Αρχικά η πρώτη επταετία μας, έπειτα ακολουθεί νωρίς στις μέρες μας η προεφηβεία, όλα τα χρόνια του δημοτικού μέχρι τα 12, πόσο μάλλον 12 με 18 με φουλ εφηβεία, άγχος και προετοιμασία να βγει ένα νέο “παιδί” στη ζωή!

Η Ερατώ, υπήρξε πολλές φορές καλεσμένη στο Azima Cultural Art Space, στο χώρο μας, από το 2006 ως ειδικευμένη στις σχέσεις γονιών-παιδιών, (οικογενειακή σύμβουλος), πριν ακόμη καν γίνουμε γονείς εγώ και ο Δημήτρης!

Νιώθαμε, πως η εναλλακτική, ζεστή προσέγγιση της Ερατούς, είναι απαραίτητη ακόμα και πριν πάρεις την απόφαση να γίνεις γονιός, πόσο μάλλον όταν έχεις ήδη το δώρο αλλά και την ευθύνη, του να οδηγήσεις την ζωή μιας ψυχής, “βοηθώντας” την, να μην ξεχάσει αλλά και να παραμείνει το δρόμο της!

Σήμερα ως δάσκαλοι τεχνών που εργαζόμαστε με παιδιά, έφηβους και ενήλικες, τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά και ως γονείς μιας 11χρονής υπέροχης κόρης, εμπιστευόμαστε, πως η Ερατώ, είναι εδώ να σου προσφέρει απλόχερα τα “εργαλεία” που χρειάζεσαι ως γονιός, προκειμένου να είσαι έμπνευση για το παιδί σου, μέσα από πολύ αγάπη και ακόμα περισσότερη ελευθερία!

Αν είσαι γονιός, ή ακόμα κι αν ετοιμάζεσαι να γίνεις, είσαι τυχερός, που μπορείς να απολαύσεις αυτές τις συνεδρίες! Θα ήταν δώρο να τις απολαύσεις και με τον ή την σύντροφο σου, ως ζευγάρι μαζί! Θα γλυκάνει το μέσα σου! Θα αναγνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου! Θα μάθεις νέους, απλούς μα σπουδαίους τρόπους, να είσαι πραγματικά ο ωφέλιμος και αγαπησιάρης γονιός! Μήπως ήρθε η ώρα όλα αυτά τα θα να γίνουν “να” και να σε φέρουν ένα βήμα πιο μπροστά!?

Με την Ερατώ σίγουρα θα ξαναβρεθούμε, στο Azima Cultural Art Space, στο χώρο μας, σε κουβέντες, σε μοιράσματα, όπου τα παιδιά είναι σε προτεραιότητα… σε κάθε έκφανση της ζωής! Επειδή παραμένει άγνωστο το πότε θα ξαnamaste όλοι δια ζώσης μαζί… και επειδή καινούριοι γονείς πάντα θα χρειάζονται, πολλές “σωστές” κουβέντες να ακούσουν, αλλά και να λάβουν τις προσωπικές τους απαντήσεις… σας προτείνουμε, να λάβετε μέρος σε αυτά τα τόσο σπουδαία διαδικτυακά “μαθήματα” ζωής του πως να είσαι ο γονιός που αξίζει στις περιστάσεις να είσαι! Βιογραφικά και λεπτομέρειες του ποια και τι έχει κάνει η Ερατώ Χατζημιχαλάκη θα βρείτε στη σελίδα της όπου και σας παραπέμπουμε, εμείς απλά νιώσαμε την ανάγκη να σας γνωστοποιήσουμε το ότι ξεκινάει!!!

Όταν οι φίλοι “δεν” επιτρέπεται να συναντιόμαστε και να συναθροιζόμαστε στο χώρο μας, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να κάνουμε τα πάντα, για να επικοινωνήσουμε τις διαδικτυακές δράσεις τους… και να σας δικτυώνουμε μαζί τους! Στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε την Ερατώ Χατζημιχαλάκη για όλα όσα είναι! Παρούσα πάντα στο κάλεσμα της εποχής… με ευθύνη και σεβασμό!

Ακολουθείστε το link και δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ…!

Από καρδιάς
Αζίμα & Δημήτρης