Αγαπητοί φίλοι… γονείς, των παιδιών μας!

Το Azima Cultural Art Space και τα εργαστήρια των τεχνών μας, δυστυχώς,, σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ υποχρεούνται σε αναστολή λειτουργίας για το μήνα Νοέμβριο.

Μπαίνουμε σε μια 2η πιο δύσκολη φάση, εξαιτίας του covid-19 … διανύουμε μια παράξενη και δύσκολη εποχή… Όμως πρέπει επιτακτικά να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να βγούμε καινούριοι και πιο “δυνατοί” μέσα από αυτή την πρόκληση! Πρέπει να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας, την χαρά μας, γιατί αυτά είναι απαραίτητα συστατικά για την υγεία μας, σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά, ψυχικά!

Γι’ αυτό θέλουμε τα παιδιά μας, τα παιδιά των τεχνών, του θεάτρου, του τραγουδιού, των εικαστικών μαθημάτων μας, να παραμείνουν συντονισμένα! Να μην καταφέρει αυτός ο δύσκολος χειμώνας που έχουμε μπροστά μας να μας ξεκουρδίσει!

Συνεχίσουμε τα μαθήματα μας, διαδικτυακά, διαδραστικά και πάντα δημιουργικά, ζωντανά και αγαπησιάρικα, από τα σπίτια μας, με ασφάλεια! Ας χρησιμοποιήσουμε τις ευκολίες που η τεχνολογία μας παρέχει θετικά… προς όφελος μας!

Ήδη το προπερασμένα Σάββατο κάναμε ένα δοκιμαστικό στο μάθημα θεάτρου, με τα μεγάλα μας παιδιά, αυτά της Στ’ δημοτικού και της Α΄ Γυμνασίου και αυτό λειτούργησε άψογα κάνοντας μας όλους πιο επικοινωνιακούς και ταυτόχρονα ευρηματικούς!

Σε αυτό τον διαδικτυακό κύκλο μαθημάτων, που ο καθένας από το σπίτι του θα είναι χωρίς μάσκες, μπορούμε να δημιουργήσουμε και μια δεύτερη θεατρική/εικαστική καλλιτεχνική παρέα και να συμπεριλάβουμε και τα μικρότερα παιδάκια μας, που ήταν δύσκολο/απαγορευτικό έως τώρα, τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα που επιβάλλονται, μάσκες, αποστάσεις, έλλειψη επαφής… κι ας “βρεθούμε” παιδιά από διαφορετικές περιοχές, ας αλληλεπιδράσουμε, ας γελάσουμε, ας μοιραστούμε τις ιστορίες και τα έργα μας, με την καρδιά μας!

Οπότε, με τα παιδιά που ήδη έχουν ξεκινήσει στο χώρο μας διατηρούμε τις ίδιες μέρες και ώρες μαθημάτων, μιας και θα γίνονται “ζωντανά” με σύνδεση μέσω πλατφόρμας που από κοινού θα επιλέξουμε (Skype ή Zoom, ή και της Google).

Όσοι θέλετε να ενταχθεί το μικρό “μεγάλο” σας καλλιτεχνάκι, στην καινούρια μας θεατρική ή εικαστική παρέα, επικοινωνήστε μαζί μας, είτε με μήνυμα εδώ, azimaspace@gmail.com & info@azima.gr στέλνοντας το τηλέφωνο και ώρες επικοινωνίας και εμείς θα σας καλέσουμε για όλες τις λεπτομέρειες… ή καλέστε μας στο 6932614296

Στο Azima Cultural Art Space με εργαλεία μας το Θέατρο και την Υποκριτική, τον Αυτοσχεδιασμό, την Ποίηση, την Δημιουργική Γραφή, το Τραγούδι, την Κιναισθησία, την Ευρηματικότητα και την Ετοιμότητα μας, μαζί θα βρούμε νέους τρόπους έκφρασης για όσο οι συνθήκες το επιβάλλουν! Διαδραστική, Διαδικτυακή, Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά και εφήβους!

Ξεκινάμε από αύριο Παρασκευή 6 Νοεμβρίου
Δευτέρα & Τετάρτη 16:00  – 18:00  Θεατρικό Προετοιμασία για Καλλιτεχνικά Γυμνάσια
Τρίτη 17:00 – 19:00 & 19:15  – 21:15  Προετοιμασία για Δραματικές Σχολές
Πέμπτη 17:00  – 19:00  Προετοιμασία για Μουσικά Γυμνάσια με προσομοίωση εξετάσεων
Πέμπτη 19:15  – 21:15  Προετοιμασία για Δραματικές Σχολές
Παρασκευή 16:00 – 18:00  Εικαστικά Προετοιμασία για Καλλιτεχνικά Γυμνάσια
Παρασκευή 18:00  – 20:00  Καλλιτεχνική Εικαστική Παρέα & DIY έως Γ’ Δημοτικού
Σάββατο 11:00 – 13:00  Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Ποίηση, Δημιουργική Γραφή

Πληροφορίες ~ Κόστος Διαδικτυακών Μαθημάτων ~ Επικοινωνία
info ~ inbox
info ~ email: azimaspace@gmail.com
tel: 6932614296

Ελπίζουμε και Ευχόμαστε, να κυλήσει αυτό το διάστημα, όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά για όλους μας και κυρίαρχα για τα παιδιά μας και σύντομα δια ζώσης να τα πούμε και να σφιχταγκαλιαστούμε! Θέληση χρειάζεται και ενθάρρυνση, δίνοντας την στα παιδιά μας, την δίνουμε πρώτα από όλα και στους εαυτούς μας! Θα μείνουμε ενεργοί!

Με εκτίμηση και από καρδιάς
Αζίμα & Δημήτρης

2 replies
  • Δημήτρης
   Δημήτρης says:

   Αγαπητέ Θεόδωρε καλημέρα σας, δυστυχώς δεν έχουν επανέρθει τα δια ζώσης μαθήματα ακόμα, ολοκληρώνουμε σε δυο βδομάδες, με τις εξετάσεις στα μουσικά & καλλιτεχνικά σχολεία! Στείλτε μας ένα μήνυμα στο azimaspace@gmail.com και θα σας ενημερώσουμε για τα νέα προγράμματα που θα τρέξουν!

   Απάντηση

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *