Βρες ή δημιούργησε τον χώρο σου… το μέρος εκείνο που χαλαρώνεις και μπορείς να “μπεις μέσα σου”… κάθισε αναπαυτικά αν θέλεις άναψε ένα κεράκι και αφιέρωσε τη φλόγα του στο εσωτερικό παιδί!

Πρόκειται για ένα διαλογισμό οραματισμό μέσα από τον συντονισμό με τον Αρχάγγελο Χανιήλ που μας συνδέει με τις ποιότητας φροντίδας του… αυτές της Θεϊκής Χάριτος που μας δίνει μια δυναμική ευκαιρία μια δεύτερη ευκαιρία να θεραπεύσουμε και να αναζωογονήσουμε την επαφή μας την σχέση μας με το εσωτερικό παιδί! Αυτός ο διαλογισμός έχει σαν σκοπό να επουλώσει και να θεραπεύσει “τις πληγές”,τα “τραύματα” του εσωτερικού παιδιού από τις στιγμές που έχουμε βιώσει χωρίς αγάπη, φυσικά, θα μας επηρεάσει σαν αποτέλεσμα θετικά προς όφελος μας στoν παρόντα χώρο και χρόνο… στο εδώ και τώρα ανακουφίζοντας από θυμό και παράπονο… ανοίγοντας μας στη Χαρά της ζωής όπως “επιβάλλεται” άλλωστε !

Κλείστε τα μάτια για να βρείτε την εσωτερική σας αλήθεια! Αναπνεύστε και επιτρέψτε στο εαυτό σας να ακούσετε την φωνή του εσωτερικού παιδιού, καθώς απελευθερώνει τις πληγές του παρελθόντος στο φως, για να ενσωματωθούν πλήρως στις Θεϊκές ιδιότητες του Αρχάγγελου Χανιήλ και του Ανώτερου Εαυτού σας και να απελευθερωθούν από το εσωτερικό παιδί τώρα ψηλά στην Θεϊκή Βιολετί Αγκαλιά για μετουσίωση. Η Εσωτερική φωνή μπορεί να είναι ήχος, από παλιές αναμνήσεις, εικόνες, θύμησες, συναισθήματα, ακόμα και μυρωδιές…. έρχονται με όποιο τρόπο είναι πιο διαθέσιμος στον καθένα! Πάρε όσο χρόνο θέλεις για δεις να ακούσεις να νιώσεις …να αφεθείς στο άφημα αυτό… μόλις νιώσεις έτοιμος/η πάριε μια βαθιά εισπνοή και εκπνέοντας άνοιξε τα μάτια σου!

Η “Φαντασία” του εσωτερικού παιδιού ανανεώνει, αναζωογονεί, και αφυπνίζει μια αίσθηση  ευεξίας  γνωρίζοντας ότι έτσι τώρα όλα είναι καλά. Ενσωμάτωσε τις παιχνιδιάρικες ποιότητες, της αυτοαγάπης της φροντίδας και της αποδοχής μέσα από  τη θεραπεία και συντόνισε με αυτές τις προθέσεις την καρδιά και την ψυχή σου.

Αυτός ο διαλογισμός θα σε βοηθήσει να αισθανθείς και να αναγνωρίσεις ότι σε αγαπούν και ότι είσαι ασφαλής. Θα ευθυγραμμιστείς με την ευημερία, τη θεϊκή δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό, και την ευεξία. Γείωσε την πεμπτουσία της ενέργειας του εσωτερικού παιδί σου στη σημερινή ύπαρξή σου τώρα…  για να επουλωθούν όλο και περισσότερα τραύματα , αλλά και να απελευθερωθείς από τις πεποιθήσεις και τους προγραμματισμούς! Η Ψυχική ανάταση που θα νιώσεις θα σε εμπνεύσει να προχωρήσεις με δύναμη θάρρος και ενέργεια προς την κατεύθυνση των ονείρων σου.

Αυτός είναι ένας ωραίος παιχνιδιάρικος διαλογισμός… τον οποίο μπορείτε να μεταφέρετε με έναν ωραίο τρόπο … για να απελευθερωθεί το “παράπονο” των παιδιών μας μετά από μια μέρα έντασης! Δοκιμάστε το και δείτε πόσο εύκολα “μπαίνουν” τα παιδιά και ενεργοποιούν τους μηχανισμούς αυτο-ίασης τους! 

Είναι πολλές φορές που μετά από μια μέρα “δύσκολη” απελευθερώνουμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια με αυτό τον τρόπο με την 9χρονη κόρη μου Ελισάβετ, από όταν πολύ πολύ μικρή!

Με αγάπη
Αζίμα