Όλα είναι “τροφή” Θρέψε Σώμα και Ψυχή …με Χρώμα Ενέργεια και Φως!

Αληθινά… είναι τόσα πολλά που με πληγώνουν στις συμπεριφορές των ανθρώπων γύρω μου… και ιδιαίτερα ο θυμός… το καταπιεσμένο παράπονο των ανθρώπων… τους κάνουν τόσο θυμωμένους… τους κάνουν να ξεχνούν πως η ευθύνη είναι κάτι πολύ προσωπικό… ατομικό εννοώ… που “πρέπει” ο καθένας να αναλαμβάνει στο αληθινό μέγεθος που του αναλογεί… γιατί έτσι μόνο μπορούν όλα να αλλάξουν πραγματικά… γιατί αν για όλα φταίνε οι άλλοι και η κοινωνία έτσι όπως την κάναμε… και όχι ο καθένας μας ατομικά σαν μονάδα… τότε “ναι” κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει από μόνος του… Όχι… μόνο αναλαμβάνοντας ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί… μόνο τότε μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα όσα μας θυμώνουν… μας πληγώνουν… και τότε Ναι… μια σπίθα μέσα μας ανάβει… γίνεται φλόγα… και φουντώνει… και μεταλαμπαδεύετε από καρδιά σε καρδιά!!!

Η Αρχή μου… η αλήθεια μου… είναι η Χαρά…! Πιστεύω πως αυτό τουλάχιστον για μένα είναι η αρχή… και μέσα από την χαρά πηγάζει η Ελευθερία του να μπορείς να αποδεχθείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου… τους γύρω σου… τα πάντα… Ένας άνθρωπος Χαρούμενος… Είναι Ευτυχής Είναι Ελεύθερος από κάθε Φόβο και θυμό… και κριτική… προπάντων Κριτική… Είναι Ευγνώμον είναι Έτοιμος να Ανοίξει την Καρδιά του για να Αγαπήσει και να Αγαπηθεί…

Ο Χαρούμενος Άνθρωπος… είναι Υγιής… έχει Σθένος Ελεύθερο και δυνατό… δεν παλεύει μαζί του… Αξιοποιεί την Ενέργεια της Ζωής που φέρει δημιουργικά… Αγαπησιάρικα… και Σέβεται την Ενέργεια και το αποτέλεσμα της που εκφράζεται σε Ζωή… Σέβεται τη Ζωή στην ολότητα της… την προστατεύει… μέσα από όλες τις εκφάνσεις που χρειάζονται ενέργεια για να εκφραστούν… για να εξελιχθούν… για να μετουσιωθούν… για να μας φέρουν μέσα από όποιους κύκλους… στην Αρχή της Χαράς!!! Είμαστε Φως… Νερό… Ενέργεια… ότι κι αν κάνουμε μας θρέφει ενεργειακά… και αφήνει το ενεργειακό μας αποτύπωμα … όλα είναι “τροφή” τα αισθήματα και όσα νιώθουμε… οι σκέψεις και ότι ο νους γεννά… οι πράξεις μας… τα έργα μας… όλα έχουν μορφή… όλα είναι “τροφή” και λυπάμαι που το λέω… μα ζούμε σε μια κοινωνία που θρέφεται κατά μεγάλο μέρος με σκουπίδια… είτε μέσα από τις αληθινές τροφές που τρώμε… είτε μέσα από τις σκεπτομορφές μας …μα ακόμα περισσότερο από αυτά που νιώθουμε… και όλα δονούνται μέσα μας και γύρω μας… αναπαράγοντας πολύ μεγάλο θυμό!!!!

Κάπως έτσι… ίσως μέσα από τη φυσική ροή… το 1995 αποφάσισα κινούμενη μέσα από την αγάπη μου για τα ζώα… να μην συμμετέχω… και ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση για την οποία μέχρι σήμερα δεν μετάνιωσα ούτε πιέστηκα ποτέ επιλέγοντας την… να απέχω από το να τρέφομαι… με τα νεκρά σώματα των ζώων…! Με θλίβει πολύ… αυτή η επιλογή των ανθρώπων να τρέφονται με πτώματα όπως έλεγα τότε… ακόμα και οικόσιτων ζώων… πως θα μπορούσα να φάω το κοτοπουλάκι ή το παπάκι… που μου είχε πάρει η γιαγιά μου για παρέα το Πάσχα… ή ένα κουνέλι… ή ένα κατσικάκι… ηηηηη… αν και παιδί της πόλης αυστηρά… ένιωθα και παραμένω συνδεδεμένη μαζί τους με ένα πέραν της λογικής τρόπο… κάπως έτσι… άρχισαν όλα… μέσα από έναν βαθύ πόνο που ένιωθα για το φόβο και το θυμό που είχαν νιώσει γνωρίζοντας πως τα πάνε προς σφαγή… σήμερα το πάω ακόμα πιο πέρα… και αυτό που εύχομαι είναι η συνειδητότητα των ανθρώπων να φτάσει σε τέτοιο υψηλό επίπεδο που να σέβεται την ζωή σε όλες της τις διαστάσεις!

Για 21 χρόνια λοιπόν συνέχιζα να έχω μέρος της διατροφής μου… όλα τα παράγωγα που προσέφεραν αυτά τα ζώα ευχαριστώντας τα και ευγνωμονώντας τα για τα υπέροχα γαλακτοκομικά που απολάμβανα μέχρι και πριν από κάποιες μέρες… αποκλείοντας μέσα μου το να τα απαρνηθώ ποτέ… τα ζωάκια του νερού… τα απελευθέρωσα από το πιάτο μου, στις θάλασσες τους πολύ πιο εύκολα… μαζί με το γάλα… τα αυγά… όμως το τυρί ήταν για μένα μια μεγάλη απόλαυση! Μέχρι πριν 3 χρόνια που πολύ φυσικά… αυτό σταμάτησε να φέρνει απόλαυση σε μένα …οτιδήποτε προκαλεί πόνο σε οποιαδήποτε ζωντανό… Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει… ! Και κάποιος που είναι χορτοφάγος αποκλειστικά… θα πει… σιγά το κατόρθωμα”… ακριβώς αυτό… δεν πρόκειται για κατόρθωμα… αλλά για λίγο περισσότερο Φως…!

Εύχομαι κάθε είδους μάχη να σταματήσει… τόσο ενάντια στα ζώα… αλλά και ενάντια στους ανθρώπους… από άλλους ανθρώπους! Μεγάλη κουβέντα είπα τώρα για την εποχή ανθρωποφαγίας που ζούμε! Δεν χρειάζεται θυμός… ούτε καν ακτιβισμός θα τολμούσα να πω… χρειάζεται συνειδητότητα και τίποτα άλλο… βλέπω με λύπη μου σε διάφορα μπλοκ χορτοφάγων να απελευθερώνεται τόοοοοση πολύ βία… εφάμιλλη με αυτήν πολλές φορές που θέλουν να αποτρέψουν οι ίδιοι για τα ζώα, ως προς όλους αυτούς που για τους δικούς τους λόγους, επιθυμούν ακόμα να τρέφονται με το Θυμό και τις τοξίνες των νεκρών ζώων και των παράγωγων τους… και θέλω να θυμίσω προς όλους μας… πως οι αρνητικές σκεπτομορφές και συναισθήματα είναι το ίδιο τοξικά για όλους μας! Και για αυτούς που τα παράγουν αλλά και όλους εμάς που τα λαμβάνουμε! Συνειδητότητα χρειάζεται, άνοιγμα στην καρδιά και Αγάπη… και τότε σίγουρα θα μπορέσουν οι άνθρωποι να δουν και να ακούσουν καθαρά… και ζητώ από όλους τους για χρόνια χορτοφάγους να συμβάλουν σε αυτή τη διαδικασία αφύπνισης απελευθερώνοντας το φως και την αγάπη τους για να εμπνεύσουν και τους άλλους …μέσα από αγάπη και αποδοχή! Δεν ξέρω τι είναι σωστό ή λάθος, λογικό ή παράλογο… και ούτε που με ένοιαζε ποτέ… το μόνο που “ξέρω” να αναγνωρίσω είναι το τι δίνει χαρά στην καρδιά… και αυτό ακούω… και αυτό ακολουθώ…

Οι επιλογές μας… ας είναι αυτές που μας δίνουν χαρά… και που δεν βάλλονται κατά της ζωής με όλους τους τρόπους από… και πέρα από όσα αντιλαμβανόμαστε ως τροφή… Ζούμε σε μια χώρα ευλογημένη από παντού… και θα ξεπεράσουμε την όποια “κρίση ενέργειας” όπως και την οικονομική μέσα από το άπλετο Φως που μας περιβάλλει… μέσα από χαρά… μέσα από ψυχική προπάντων ισορροπία ή ορθότερα αρμονία και Σεβασμό!!!

Αζίμα

Η Αζίμα είναι δασκάλα Master Reiki, Σύμβουλος Aura-Soma, Πιστοποιημένη θεραπεύτρια Tachyon από το Πανεπιστήμιο UISCA της Καλιφόρνια. Πιστοποιημένη θεραπεύτρια Magnified Healing. Σπούδασε Υποκριτική, Χορό, Τραγούδι, Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά εναλλακτικού τρόπου ζωής, είναι κόρη, φίλη, θεραπεύτρια, σύντροφος, μαμά!

www.azima.gr