
Στο Azima Cultural Art Space, αυστηρά για κεφάτα κορίτσια!!!
Γράψε στην γη χορεύοντας όσα η ψυχή θέλει να πει!
Έλα να ανακαλύψεις την υπέροχη θηλυκή ύπαρξη που κρύβεις μέσα σου!
Στο Azima Cultural Art Space κάνουμε 8άρια σε ρυθμούς ShaKa Dance
Έφτασε στο Azima Cultural Art Space το ShaKa dance της Samira Talha
Το Shaka Dance® είναι μια συγχώνευση ένας συνδυασμός διαφορετικών πολιτισμών και χορών, όπως το Dance Hall, Afrobeats και Hip Hop, μέσα από το οποίο γεννήθηκε ένα νέο στυλ με βάση τη μεθοδολογία που δημιουργήθηκε από τον Samira Talha.
Αυτή η μεθοδολογία έχει σχεδιαστεί αρχικά για εκπαιδευτές, επαγγελματίες χορού αλλά και για προσωπική ανάπτυξη.
Σας προσφέρει καινοτόμα και μοναδικά εργαλεία και τεχνικές με τις οποίες θα ενισχύσετε τη δημιουργία χορογραφιών με το δικό σας στυλ που θα σας διαφοροποιήσει από οποιαδήποτε άλλο κιναισθητικό πρόγραμμα.
Από αυτή τη στιγμή στο Azima Cultural Art Space γινόμαστε μέρος των #Shakari
Φυσικά συνεχίζεται από πέρσι & το Salsation dance ~ fitness του Alejandro Angulo από την Βενεζουέλα!
Το SALSATION® είναι ένα διασκεδαστικό και εθιστικό πρόγραμμα γυμναστικής που βασίζεται σε λειτουργική εκπαίδευση με πολύ έντονη έμφαση στη μουσικότητα και την λυρική έκφραση, προκειμένου να μπορεί να το νιώσει και κάποιος που δεν γνωρίζει την γλώσσα!
- Δεν απαιτείται εμπειρία χορού! Παρότι βασίζεται σε χορογραφίες!
- Προσφέρει ευεξία, ψυχική ανάταση και σωματική εκγύμναση!!!
- Οι χορευτικές του φιγούρες ξεσηκώνουν και ξυπνούν ποιότητες ξεχασμένες!
- Ενισχύει τις θηλυκές ποιότητες στις κοπέλες!!!
- Είναι ένα διασκεδαστικό σύστημα χορευτικής εκγύμνασης!!!
Έλα να χορέψεις τα πιο Clubάτα Hit να ανεβάσεις την ενέργεια σου και να καταπλήξεις, τον εαυτό σου με το πόσο όμορφα και αναζωογονητικά θα νιώσεις! Για παιδιά, για εφήβους… και για κοπέλες!!!
Έλα για πολλές salsation ώρες “πτήσεις” στον καλλιτεχνικής δημιουργικής έκφρασης χώρο μας
- Τα βραδάκια Δευτέρες & Τετάρτες 20:00 – 21:00 Woman Shaka dance εναλλάσσεται με Salsation
- Τα Σάββατα πρωί 12:30 – 13:30 Woman Shaka dance εναλλάσσεται με Salsation!!!
Θέλεις ένα “ελεύθερο” δοκιμαστικό μάθημα για να νιώσεις πως είναι!? Επικοινώνησε μαζί μας για να δηλώσεις συμμετοχή
Τηλ: 6945780968 & 2130264144
Σε μοναδικά super τιμή
2 μαθήματα Δευτέρες & Τετάρτες ανά βδομάδα 50,00 ευρώ το μήνα
3 μαθήματα Δευτέρες & Τετάρτες & Σάββατο ανά βδομάδα 60,00 ευρώ το μήνα
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%