Γεια σας παιδιά!
Αφού είστε εδώ, στο www.azima.gr σίγουρα γνωρίζετε ότι είμαι η Ελισάβετ!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω κάτι πολύ δημιουργικό, ένα από τα αγαπημένα χόμπι μου, αλλά για να είναι πραγματικά δημιουργικό, πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, να δώσετε το 100% σας!

Από όσο ξέρω πολύ καλά, όλοι έχετε, όλοι έχουμε ρούχα που δεν μας είναι χρήσιμα πια, είτε γιατί δεν τα φοράμε πια, είτε γιατί μας μίκρυναν, αν και συνήθως τα έχω χαρίσει σε μικρότερα μου κοριτσάκια, αν ψάξετε στην ντουλάπα πάντα κάτι υπάρχει! Θα σας πω τον τρόπο για να γίνουν τα αγαπημένα σας ή τα αγαπημένα για κάποια άλλα παιδιά!

Προσοχή εδώ παρακαλώ, οι μαμάδες και μπαμπάδες θα επιλέξουν να σας δώσουν τα κατάλληλα ρούχα, μην προσπαθήσετε να τα πάρετε μόνοι σας γιατί προβλέπω μπελάδες!

Ζωγραφίζοντας ένα τζιν μπουφανάκι μου αγαπημένο, για την Ελπιδούλα, ετοιμάζω και για την Αθηνά και την Αγάπη!

Ας μην πολυλογούμε λοιπόν, φτιάξτε δημιουργήματα ανεπανάληπτης τέχνης, ζωγραφίζοντας τα ρούχα με ειδικά χρώματα μαρκαδόρους ή και με πινέλα, η και συνδυασμό και των δύο όπως κάνω και εγώ! Γίνε fashion designer και εσύ!

Είμαι σίγουρη ότι θα τα ζωγραφίσετε υπέροχα παιδιά! Κάντε προσχέδιο πριν αρχίσετε να ζωγραφίζετε πάνω στο ύφασμα, δεν σβήνει αλλά πάντα μπορείτε να κάνετε κάποιου είδους διορθώσεις!  

Μην ξεχάσετε να μου στείλετε φωτογραφίες από την collection σας στο azimaspace@gmail.com ανυπομονώ παιδιά να δω τα έργα σας!

Έφτιαξα και του μπαμπάκα μου!

Αααααα έχω και μία πολύ ωραία ιδέα, επειδή πολλά από αυτά τα ρούχα που λέγαμε πριν μπορεί να μη μας κάνουν, μπορείτε να τα δωρίσετε σε μικρούς φίλους σας, ως δώρο για το Πάσχα ή γενεθλίων ας πούμε!

Έχουμε φωτογραφίσει κάποια από αυτά που έφτιαξα χθες για να πάρετε μια ιδέα! Φυσικά δεν έχω τελειώσει ακόμα!

Έτοιμο Ελπίδααααααααα!!!!

Αφιερώνω αυτές τις δημιουργίες μου, που ετοιμάζω για τις μικρούλες φίλες μου, Ελπίδα, Αθηνούλα, και Αγάπη στην γιαγιά μου την Φωτούλα, που μπορεί να μην είναι γιαγιά εξ αίματος αλλά είναι σίγουρα γιαγιά της καρδιάς μου, μιας και είναι η μαμά της κολλητής φίλης της μαμάς μου, της θείας Λίας! Η γιαγιά Φωτούλα λοιπόν, πέρα από hair artist είναι και εκείνη ζωγράφος και αυτές τις μέρες της καραντίνας έχει μετατρέψει την τραπεζαρία του σπιτιού της, όχι σε κομμωτήριο φυσικά, αλλά σε ατελιέ αγιογραφίας!

Άντε γεια σας παιδιά !!!!

Ελισάβετ Χαβρέ

Μαθήτρια Ε’ δημοτικού