Και ναι!!!! “Οι Ενεργοποιητές, τα Γούρια της Χρονιάς που Έρχεται του 2023” είναι έτοιμα και είναι εδώ!!! Το Μήνυμα για το 2023 που είναι ένα μαγευτικό “7άρι” είναι “Μεταμόρφωση από Καρδιάς”

ΓΟΥΡΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ & ΣΠΡΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2023

Το Ενεργειακό Γούρι του 2023 που θα φτάσει στα χέρια σου, ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΌ, έχει φτιαχτεί με πολύ αγάπη, είναι γεμάτο ευχές, τραγούδια, γέλια και μουσικές, γεμάτο από παιδική αθωότητα! Είναι μαζί με πολλά άλλα, ενεργοποιημένο, κάτω από την πρόθεση, του να συνδεθούν συμβολικά μέσω της καρδιάς του καθενός μας, όλα μαζί, δημιουργώντας ένα Energy Grid of Love | Ενεργειακό Πλέγμα Αγάπης για Μεταμόρφωση από Καρδιάς στα σπιτικά μας και σε όλη τη γη!

Φέρε το στην καρδιά την Πρωτοχρονιά & κάνε την ευχή σου!!!

Φυσικά και φέτος έχουμε ετοιμάσει τα μοναδικά “Energy Cleaning Spray 2023”! 🎈“Energy cleaning in your space” είναι έτοιμα και είναι εδώ!!!! Ένα Μαγευτικό Σπρέι Ενεργειακού Καθαρισμού, φτιαγμένο με βιολογικά δώρα της φύσης και μπόλικη αγάπη!!!

Ελισάβετ, ευχαριστώ για το πιάνο τους έπαιξες!!!!

Και όπως λέει και η Ελισάβετ ….
“Εάν χρειάζεστε ένα Εναλλακτικό δώρο γεμάτο αγαπησιάρικη ενέργεια για το νέο έτος, αυτό το “γούρι” είναι εδώ για να σας φέρει τύχη! Γεμάτο πραγματικούς Κρυστάλλους, αγάπη, θετικές Επιβεβαιώσεις, μουσική και τραγούδια, Namaste καλά!!! Merry “Crystals” and a Happy New Year☃️🎈

Ελισάβετ Χαβρέ

Για Πληροφορίες & Παραγγελίες
info ~ inbox ~ azimaspace@gmail.com