Εδώ σε αυτή τη σελίδα που φιλοδοξούμε να μεγαλώνει συνεχώς, θα έχουν μια θέση μοναδική και ξεχωριστή όλοι όσοι κάνουν “ΚΑΝΤΑ28”

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019
Σήμερα το μεσημέρι, είχαμε μεγάλη χαρά γιατί “ΚΑΝΤΑ28” έκανε και η αγαπημένη μου πρόεδρος στην εταιρία “Key Medical Solutions”προσφέροντας στα παιδιά μας στο ΠΕΝ μία τηλεόραση 39′ ένα DVD PLAYER & ένα ηχοσύστημα όλα τελευταίας τεχνολογίας!!! Η εταιρία δραστηριοποιείτε στον τομέα των ιατρικών θεραπευτικών συστημάτων Laser υψηλής τεχνολογίας, που βρίσκουν εφαρμογές στην Δερματολογία, στην Αισθητική και Πλαστική Χειρουργική και στην Οδοντιατρική! Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!!!


Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Πόσο μεγάλη χαρά που ο ποιο γλυκός συνεργάτης μας και φίλος καρδιάς “Dolce Casa” Pastry Shop είναι ο πρώτος που έκανε “ΚΑΝΤΑ28”
Με τον πιο γλυκό τρόπο! Πως…? Προσφέροντας τούρτες γενεθλίων για όλα τα παιδάκια μας στο ΠΕΝ στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας…!

Η οικογένεια Κέκκου από το 1968 έως τώρα, γλυκαίνει τις ωραιότερες στιγμές μας! Παραμένοντας πάντα μια οικογενειακή ρομαντική επιχείρηση με όλη την τρυφερότητα που φέρει αυτό και που μεταφράζεται σε σεβασμό στον πελάτη, αλλά και σε κοινωνική ευθύνη προς τα παιδιά, κάθε φορά που κάτι χρειάζεται την “γλύκα” τους! Εμείς γίναμε πελάτες τους, συνεργάτες τους… φίλοι τους!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που είπατε ένα “πρόθυμο ναι” και σας θεωρούμε γουρλήδες για το ξεκίνημα του “ΚΑΝΤΑ28”