Φίλου μου αγαπημένοι!

Μετά από όλη αυτή την παράξενα απρόσμενη χρονιά που διανύουμε από τον περασμένο Μάρτιο, με την πρώτη καραντίνα, αλλά και έως σήμερα, με τόσους περιορισμούς να παραμένουν, τόσο για εμάς, αλλά κυρίαρχα για τα παιδιά μας και τους νέους… μας ήρθε μια ιδέα, που μας δημιούργησε μια επιθυμία, που βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης της και φυσικά… θέλω να την μοιραστώ μαζί σας!

Θα μιλήσω ως άνθρωπος που μέσα από τις τέχνες, αλλά και τις εναλλακτικές θεραπείες, που είναι οι κύριες ιδιότητές μου, έρχομαι ή μάλλον ερχόμουν σε δια ζώσης επαφή με πολλούς ανθρώπους, μα και με πολλά παιδιά… αλλά και ως μαμά ενός κοριτσιού που ήταν 10 ετών όταν ξεκίνησαν όλα αυτά και θα γίνει 12 την άνοιξη!

Όλο αυτό το διάστημα, όλες αυτές οι τόσο δημιουργικές ενασχολήσεις μας, που τις πραγματώναμε με πολύ αγάπη και ακόμα περισσότερη χαρά, βρίσκονται σε παύση! Μαθήματα θεάτρου, εικαστικών, μουσικής, αυτοσχεδιασμοί, διαλογισμοί, βαθμοί ρέικι, γιορτές, πάρτυ, πανηγύρια, παραστάσεις, εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα…. όλα σε παύση με μικρές δόσεις δια ζώσης επαφής! Με πολλούς περιορισμούς!

Μέσα σε αυτό το διάστημα, η τεχνολογία, πρόσφερε λίγες ώρες, διαδικτυακής “επαφής” για συναισθηματικούς λόγους περισσότερο, αλλά και για να μην χάσουμε σαν άνθρωποι την επαφή μας, ιδιαίτερα με τα παιδιά!

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά την προετοιμασία των παιδιών μας για τις επικείμενες το καλοκαίρι εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στα μουσικά ή καλλιτεχνικά γυμνάσια!

Οι ώρες επαφής, λιγοστεύουν και τα παιδιά ολοένα και περισσότερο βρίσκονται μπροστά από τις οθόνες, επιβεβλημένα πια και τις περισσότερες φορές χωρίς “συναισθηματική επαφή”… χωρίς γέλιο… χωρίς χαρά, βλέποντας ανούσια πράγματα!

Σε αυτή την τόσο ζόρικη περίοδο μας ήρθε η ιδέα, να δώσουμε το “έδαφος… το πεδίο” αυτό στην Ελισάβετ μας, που τελειώνει το Δημοτικό φέτος, για να εκφράσει και να μοιραστεί όλα όσα έχει μέσα της, με τους φίλους της, με παιδιά της ηλικίας της, μικρότερα, μα και μεγαλύτερα με κοινά ενδιαφέροντα, αλλά να συνδεθεί μέσω αυτή της διαδικτύωσης, με μια μεγαλύτερη “δεξαμενή” έμπνευσης, τόσο για την ίδια όσο και για άλλα παιδιά! Να έρθει σε επαφή με φίλους από όλη την Ελλάδα, αλλά και από Ελληνόπουλα στο εξωτερικό! Πως…?

Namaste λοιπόν!
Η Ελισάβετ ετοιμάζει το προσωπικό της site https://www.elisavetchavre.gr που θα κάνει πρεμιέρα στην μαγική ημερομηνία 12.02.2021 μια σελίδα στην οποία έχει βάλει όλο το μεράκι της, με σκοπό να την μοιραστεί μαζί σας και με τα παιδιά μας! Ζωγράφισε έως και το logo της!Είναι ήδη ενεργό το κανάλι της στο youtube και θέλει την θετική σας ενέργεια! Γι΄αυτό επισκεφθείτε την YouTube Elisavet Chavre και κάντε εγγραφή στο κόκκινο κουμπάκι και πατήστε την καμπανούλα για να σας έρχονται ειδοποιήσεις όταν ανεβάζει νέα video! Είναι φουλ στις τέχνες! Περιμένουμε τα αγαπησιάρικα σχόλια σας!

Λίγα λόγια από την ίδια την Ελισάβετ στο παραπάνω βιντεάκι!

Ένας κόσμος γεμάτος, θέατρο, τραγούδι, μουσική, εικαστικά, ζωγραφική, μόδα, βιβλία, ποίηση, διαλογισμούς, μαγειρική, ζαχαροπλαστική!
Ένας κόσμος γεμάτος απρόσμενες συναντήσεις!
Ένας κόσμος γεμάτος εκπλήξεις και δώρα!
Ένας κόσμος φτιαγμένος από παιδιά για παιδιά!

Subscribe site: https://www.elisavetchavre.gr
Subscribe YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCz5PX8jYdnU-XEXFSs4LwZA
Follow instagram: https://www.instagram.com/Elisavetchavre
Follow tiktok: https://www.tiktok.com/@elisavetchavre

Με πολύ αγάπη και χαρά
Μαμά Αζίμα

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *