Μένουμε στο σπίτι, μια πράξη σεβασμού, ευθύνης και αγάπης! Προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας και τις ευπαθείς ομάδες για namaste σύντομα ξανά όλοι μαζί!

Είναι η πρώτη φορά που ένας κορωνοϊός οδηγεί σε πανδημία.

Με τον όρο αυτό, ορίζεται η αύξηση, συχνά αιφνίδια, στον αριθμό περιστατικών μιας ασθένειας, η οποία ξεπερνά το αναμενόμενο. Ο ορισμός της πανδημίας αναφέρεται συνήθως σε μια ασθένεια που ξεπερνά τα σύνορα και αφορά μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Τα τέσσερα σημεία κλειδί στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

● Προετοιμασία και ετοιμότητα

● Εντοπισμό, προστασία και αντιμετώπιση

● Μείωση της μετάδοσης

● Καινοτομία και γνώση

Αυτή τη στιγμή Ιταλία και Ιράν στην πρώτη γραμμή του κορωνοϊού

Στην Ελλάδα λαμβάνουμε αυστηρά μέτρα για να περιορίσουμε τον υψηλό κίνδυνο.

“Μένουμε σπίτι”
Πρόκειται για μια κατάσταση δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας. Ωστόσο είναι η στιγμή που πρέπει άπαντες να δείξουμε ωριμότητα και υπευθυνότητα για να προστατεύσουμε τόσο τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, όσο και τους ίδιους τους εαυτούς μας.
«Ο στόχος μας είναι απλός: Τα τυχόν σοβαρά κρούσματα να απλωθούν σε βάθος χρόνου, ώστε οι ασθενείς να είναι σε θέση να λάβουν τη φροντίδα που αξίζουν και δικαιούνται από τα νοσοκομεία μας»

“Μένουμε Σπίτι.” Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας.
Με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα.
Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. #μένουμε_σπίτι#

Μένουμε με  τα παιδιά και τους έφηβους στο σπίτι!

“Δεν παραβιάζουμε τα μέτρα που νομίμως έχουν διαταχθεί για ν’ αποτραπεί η διάδοση της νόσου, προσβάλλοντας, με τη συμπεριφορά μας, θεμελιώδη προστατευόμενα έννομα αγαθά ζωής, σωματικής υγείας ή θέτοντας αυτά σε κίνδυνο.”

Μένουμε σπίτι τώρα… για Namaste σύντομα ξανά… όλοι μαζί

Ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι…!

#μένουμεσπίτι#