Μήπως είσαι… μήπως είμαι… Αγείωτος!? Τι να κάνω!?

Όταν είμαστε α-γείωτοι… συνήθως δεν έχουμε επίγνωση της κατάστασης μας… γείωση είναι η σύνδεση μας με τη Μητέρα Γη… μια σχέση αγάπης και ασταμάτητης αλληλεπίδρασης, ζωτικής σημασίας… που μας χαρίζει τόση πολύ ενέργεια και δύναμη… που μόνο μέσα από αυτή μπορούμε να νιώσουμε πραγματικά ελεύθεροι! Μια σχέση όμως που εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής, χάνει ολοένα και περισσότερο τις συνδέσεις της… ζούμε σε κτήρια… συνήθως πολυόροφα… κάνουμε τις μετακινήσεις με οχήματα σε πολύ συντομότερο χρόνο από όσο μπορούμε να αντιληφθούμε με όλες μας τις αισθήσεις… και το πιο απλό φοράμε συνεχώς παπούτσια!

Αναρωτιέμαι και αναρωτήσου και εσύ πότε περπάτησες ξυπόλητος τελευταία φορά σε σύνδεση με τη γη στο χώμα, στην άμμο, σε νερό… το προηγούμενο καλοκαίρι… έστω πότε αγκάλιασες τελευταία φορά ένα δέντρο…? …το έχεις κάνει ποτέ ή νιώθεις πολύ μεγάλος για τέτοια παιχνίδια…. αν κάτι σε κάνει να νιώθεις αμήχανα με αυτό κάνε το σαν παιχνίδι με το παιδί σου!

Έχεις παρατηρήσει κάτι από τα ακόλουθα…

Να νιώθεις ζάλη ή καλύτερα ζαλούρα…. έλλειψη συγκέντρωσης…
Να ξεχνάς γιατί σηκώθηκες να κάνεις κάτι…
Να αναβάλεις…
Να μην έχεις ενέργεια σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά…
Να είσαι αφηρημένος όταν κάποιος σου μιλάει…
Να βλέπεις χωρίς να βλέπεις…
Να ακούς χωρίς να ακούς…
Να “τρακάρεις” στα έπιπλα…
Να χάνεις τον προσανατολισμό σου… ακόμα και σε μια συνηθισμένη διαδρομή…
Να χάνεις την επαφή με το σώμα σου…
Να νιώθεις πως χρειάζεσαι πνευματική γείωση…
Αν νιώθεις έστω και κάτι από τα παραπάνω… ή και περισσότερα μαζί κατά τη διάρκεια της ημέρας σου… αφυπνίσου… και ρώτα τον εαυτό σου… “μήπως είμαι αγείωτος”… γνωρίζεις τι χρειάζεται να κάνεις!? Δεν είναι απλά ο τεντωμένος σου νους ο υπαίτιος!

Πιθανά έχεις αποκόψει τις ρίζες σου από τη σύνδεση τους με τη μητέρα Γη!

Ο Διαλογισμός το Ρέικι & οι κρύσταλλοι θα μας βοηθήσουν στην επανασύνδεση μας! Σπουδαίος λίθος γείωσης … ο ίασπις

Azima
Δασκάλα Master Reiki, Σύμβουλος Aura-Soma, Πιστοποιημένη θεραπεύτρια Tachyon από το Πανεπιστήμιο UISCA της Καλιφόρνια. Πιστοποιημένη θεραπεύτρια Magnified Healing. Σπούδασε Υποκριτική, Χορό, Τραγούδι, Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά εναλλακτικού τρόπου ζωής, είναι κόρη, φίλη, θεραπεύτρια, σύντροφος, μαμά!