Ένας μαγικός αριθμός… μια ημερομηνία καθρέπτης… ένα ολόγιομο φεγγάρι… η δυναμική της χρονιάς 2019 ενεργοποιείται τώρα!

Πάντα με μάγευαν οι αριθμοί και το μεγαλείο τους! Η φιλοσοφία που κρύβουν μέσα τους! Ένας ολόκληρος κόσμος μέσα σε δέκα αριθμούς (συμπεριλαμβανομένου και του μηδέν) …ολόκληρη η κατανόηση του κόσμου όπως τον ξέρουμε, αλλά και όπως δεν τον έχουμε πιθανά γνωρίσει ολοκληρωτικά ακόμα, μέσα στους αριθμούς!

Συναρπαστικό! Όπως και η ενέργεια, η δυναμική τους, μοναδική… αποκαλύπτεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας!

Ο Πυθαγόρας ήταν τόσο σπουδαίος… η αριθμοσοφία… οι αναγωγές… η αλήθεια!

Σίγουρα υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να “διαβάσεις” τους αριθμούς, ανάλογα με το ποια είναι η ιδιότητα σου!!! Σκοπεύω να αναφερθώ εκτενώς σε ένα άρθρο στο άμεσο μέλλον! Οπότε ας έρθω στα δικά μας…

Με αφορμή αυτή την ημερομηνία “καθρέπτη” …παρατηρώ ενεργειακά πως ήρθε η ώρα, μέσα σε αυτήν την τόσο μετέωρη, ανήσυχη, εποχή που ζούμε… που έχουν έρθει τα πάνω κάτω… και οι κεραυνοί της αφύπνισης με σφοδρότητα και οξύτητα μας έχουν κατακλύσει… μέσα από πληροφορίες, προδοσίες… ήρθε η στιγμή της επ-ανάστασης… ήρθε η εποχή να ανατραπεί η παλιά πνευματική τάξη δίνοντας χώρο στην πνευματική αναγέννηση να συμβεί!

Πρέπει επιτακτικά να βρούμε τους κώδικες, τους τρόπους να εκφράσουμε την αλήθεια μας, όχι την υποτιθέμενη αλήθεια της προσωπικότητας, αλλά την αλήθεια της ψυχής! Αυτή που φέρουμε από την πεμπτουσία της ύπαρξης μας, από εκεί που εδρεύει το είμαι… ο αληθινός εαυτός!

Στο σημερινό διαλογισμό, βραδινό… και υπό την ενέργεια της Πανσελήνου, όλοι μαζί θα ανακαλύψουμε αυτή τη νέα γλώσσα επικοινωνίας, αξιοποιώντας τα πλούσια εργαλεία που μας προσφέρει η ομάδα…  και η δυναμική του δικτύου που δημιουργείτε!!!

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής!
Γι’ αυτό επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά ή στείλε μας email
Τρίτη 19.02.2019 απόγευμα 20:45 – 22:30

Το διπλό 12 … 19.02.2019 είναι 1+9+0+2=12 και επίσης 2+0+1+9=12 άρα έχουμε δυο φορές το 12 … συμβολίζει αρχετυπικά τον Προμηθέα… που πρόδωσε την κατεστημένη τάξη για χάρη ή προς τιμήν ενός καινούριου κόσμου! Προδίδει αρχικά τους συγγενείς του, τους Τιτάνες, για χάρη του Δία και των  Ολύμπιων Θεών και έπειτα τους προδίδει όλους εξαιτίας της αγάπης του προς την ανθρωπότητα… προς τους θνητούς ανθρώπους! Επίσης 1+2=3 η επανάληψη του Ομηρικού 3….
Που μας προσδιορίζει μέσα από την δυναμική του 6 (δηλαδή 3+3=6) την ενέργεια στο πικ της!!!

Το 2019 από αυτή την Τρίτη 19.02 αποκαλύπτει την πρόθεση του ξεκάθαρα και η ενέργεια την ακολουθεί…! Μια ενέργεια γεμάτη ενθουσιασμό και αγάπη για ζωή!

Η ενέργεια του 2019 μας προτρέπει Namaste εξωστρεφείς, δημιουργικοί για να  προσελκύσουμε την καλή τύχη εύκολα! Χρονιά ανάπτυξης, γονιμότητας και εκδήλωσης της θέσης μας. Εάν θέλετε να έχετε ένα χρόνο δημιουργικά χαρούμενο, επενδύστε ενεργειακά στις αριθμοσοφικές μέρες του 3 έστω και ως πειραματισμό! Επιλέξτε ημέρες  με την ποιότητα του 3 (Τετάρτη, 3η, 12η, 21η 30η, τους μήνες Μάρτιο/Δεκέμβριο) για να αποκαλύψετε την θέληση των θέλω σας, για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να έρθετε σε επαφή με φίλους.

Πάντα από καρδιάς
Azima