Οι Άγγελοι είναι εδώ!

Τα τελευταία 25 χρόνια, από το 1996 έως και σήμερα, οι Αρχαγγελικές… Αγγελικές ποιότητες ολοένα και περισσότερο κάνουν αισθητή την παρουσία τους, δυναμικά… ηχηρά… διοχετεύοντας “Αγάπη, Σοφία και Πίστη”, παντρεύοντας το υπερβατικό βασίλειο με το κοσμικό! Με απλά λόγια είναι τα φωτεινά όντα που μας συνδέουν με το Θεό, με το Φως, με τον Ανώτερο φωτεινό μας εαυτό, με το όλων, με ότι υπάρχει όπως κι αν το αντιλαμβάνεται ο καθένας μας.

Οι Άγγελοι, υπερφυσικά πνευματικά όντα, τους συναντάμε σε όλα τα θρησκευτικά συστήματα. Στην Αρχαία Ελλάδα (Όμηρος, Ηρόδοτος, Ξενοφώντας) αγγέλους αποκαλούσαν τους ειδικούς απεσταλμένους κοινωνούς σπουδαίων και υψίστης σημασίας μηνυμάτων. Ως θεϊκή/υπερβατική παρουσία η έννοια άγγελος εμφανίζεται για πρώτη φορά στο πρόσωπο του Ερμή, ο οποίος προσφωνείτε ως άγγελος της Περσεφόνης από τον Όμηρο. Είναι όντα που δημιουργήθηκαν πριν το φυσικό κόσμο… ή απλά έρχονται ταξιδιώτες από μια άλλη διάσταση! Είναι πέρα από τον τόπο και τον χρόνο και ο καθένας έχει την δική του αποστολή να εκπληρώσει στο συμπαντικό σχέδιο της εξέλιξης.

Σίγουρα οι εμπειρίες ανθρώπων που ολοένα και πληθαίνουν μαρτυρούν πως η πνευματική επαφή/επικοινωνία με το Αγγελικό βασίλειο και η θεϊκή καθοδήγηση που δίδεται από αυτούς είναι πια γεγονός που διαδίδεται από στόμα σε στόμα, από κάθε γωνιά του πλανήτη ανεξαρτήτου σε τι σύστημα πεποιθήσεων ανήκει ο καθένας!

Άγγελοι καθοδηγητές, άλλοτε φέρουν μηνύματα, άλλοτε αποτελούν την σωτήρια παρέμβαση και προστατεύουν… θεραπεύουν την κάθε Α-σθένεια σε όλα τα επίπεδα! Αυτό το μεγάλο στερητικό Άλφα κολλημένο στο σθένος μας είναι που παρεμποδίζει την συμπαντική ενέργεια που ρέει αβίαστα και αδιάκοπα να τροφοδοτεί την ύπαρξη μας με ζωή… είναι αυτό που εμείς οι ίδιοι βάζουμε σαν εμπόδιο στην εξέλιξη μας… είναι αυτό που δεν μας επιτρέπει να βαδίσουμε με θάρρος στη ζωή μας και να ακολουθήσουμε τα ιδανικά μας, απελευθερωμένοι από φόβο και θυμό!

Οι Άγγελοι ήταν πάντα εδώ, πριν και μετά από εμάς… και τα καμπανάκια τους ηχούσαν… μα ήταν λίγοι αυτοί που είχαν ευήκοα ώτα για να ακούσουν! Τώρα πια… στο σήμερα, στα χρόνια αυτά του Υδροχόου, στο κατώφλι της 5ης διάστασης… η ανάγκη για αφύπνιση… για ξύπνημα είναι επιτακτική! Ήρθε πραγματικά αυτή η ώρα, αυτή η στιγμή, αυτή η “νέα εποχή” και τα πέπλα του χωροχρόνου πρέπει να παραμεριστούν! Για να δούμε για να ακούσουμε καθαρά τον άηχο ήχο της καρδιάς!

Στρατιές Αγγέλων ο καθένας από το δικό του “στρατόπεδο”, με τα δικά του “όπλα” έρχονται να μας συντρέξουν καθώς οι “μάχες” μαίνονται και πολλά “μέτωπα” είναι ανοιχτά!

Για πολλούς αυτά ακόμα και σήμερα φαντάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας… ο καθένας ας κρατήσει μόνο ότι ακουμπάει στη δική του αλήθεια, μόνο ότι ακουμπάει στην δική του καρδιά! Γιατί η καρδιά είναι αυτή που πρώτη αναγνωρίζει την αλήθεια και φτερουγίζει όταν το μυαλό ακόμα δεν έχει καν προλάβει να αναγνωρίσει… να ταυτοποιήσει… το τι πως γιατί!

Οι Άγγελοι είναι εδώ, ήρθαν στη Γη και το μήνυμα αγάπης που φέρουν είναι μοναδικό όχι γιατί είναι κάτι νέο, είναι το παλιό κρασί σε καινούρια βαρέλια είναι μια ενθύμηση… το μήνυμα είναι το ΤΩΡΑ… δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!

Οι Άγγελοι δεν είναι δικοί μας παρατρεχάμενοι που τους στέλνουμε από εδώ και από εκεί για να λύσουν τα προβλήματα μας, είναι εδώ για να μας ενεργοποιήσουν και να μας διοχετεύσουν τις φωτεινές ενέργειες/ποιότητες τους έτσι ώστε το φως μέσα τους να ξανανάψει το φως μέσα μας! Και αυτή η σπίθα τότε εύκολα μπορεί να μεταλαμπαδευτεί από καρδιά σε καρδιά και να γίνει οδηγός… και ναι τότε μπορούμε να λύσουμε κάθε μας θέμα!

Αυτό το κείμενο έγραψα, το 2008… κι όμως είναι σας χθες, που ένιωθα την επιτακτική ανάγκη για αφύπνιση και Θεϊκή βοήθεια!
Με αγάπη
Αζίμα