Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο μεγάλος αφυπνιστής της εποχής μας… μας βοηθά να απελευθερωθούμε από τους φόβους και να αφεθούμε στη γαλήνη! Μας διδάσκει πως η ανώτερη θέληση είναι πάνω από τη μικρή θέληση… μας διευκολύνει να κινηθούμε από μια κατάσταση της ελπίδας προς μια κατάσταση της πίστης, δεδομένου ότι όλες οι κρίσεις και οι αποφάσεις μας έχουν σκοπό, να συμβαδίζουμε με το μεγαλύτερο θεϊκό σχέδιο. Σχετίζεται με όλα τα δίκτυα. Σχετίζεται με την πραγματική μας θέληση που εξυπηρετεί το ανώτερο καλό! Τον επικαλούμαστε όταν μοιραζόμαστε σε πολλές σκέψεις και δεν μπορούμε να διακρίνουμε να εκφράσουμε τη θέληση μας από καρδιάς! Όταν χρειάζεται να αναπτύξουμε ένα «δίκτυο» επικοινωνίας τόσο προς τα μέσα αλλά και προς τα έξω! Μας υπενθυμίζει πως η σύνδεση μας μαζί τους είναι ένα μεγάλο θεϊκό δώρο προς τους ανθρώπους!

Αρχάγγελος Γαβριήλ καθοδηγητής ελέγχει την κάθοδο των ψυχών στην ενσάρκωση τους…
αγάπη με σοφία… ανοίγει το δρόμο και υποστηρίζει όσους αντιλαμβάνονται τη πνευματική τους πλευρά. Ένα ξύπνημα κάλεσμα να δούμε προς τα μέσα Μόνο αν αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας, μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική αγάπη των συνανθρώπων. Συμβολίζει τη γέννηση… την αναγέννηση τόσο σε φυσικό επίπεδο όσο και σε συναισθηματικό/πνευματικό. Μας διδάσκει να φροντίζουμε τον εαυτό μας ακόμα και στα πιο μικρά καθημερινά απλά πράγματα. Τον επικαλούμαστε όταν κάτι καινούριο γεννιέται!

Αρχάγγελος Ραφαήλ ο Μεγάλος θεραπευτής καθοδηγητής των ιατρών/θεραπευτών… ενώνει την εσωτερική σύνδεση μέσω γαλήνης και κατανόησης έτσι ώστε οι επίγειες φροντίδες και επιρροές να φωτίζονται και να αναγνωρίζονται στην θέση και στην αξία που πραγματικά ανήκουν. Απελευθερώνει από την πλάνη και τις  αυταπάτες. Καθαρότητα, όραμα και εσωτερική όραση είναι που βρίσκεται πέρα από το φυσικό πεδίο και είναι όλα μέρος της υπόσχεσης, που αυτός ο Αρχάγγελος φέρει. Καθώς ο νέος κόσμος περιμένει την γέννηση του, προετοιμάζει εκείνους που θα συμμετέχουν σε αυτό το μέλλον της Διαφώτισης. Τον επικαλούμαστε όταν χρειαζόμαστε θεραπευτική καθοδήγηση!

Αρχάγγελος Ουριήλ ο Ειρηνευτής μας φέρνει σε επαφή με την αρχαία μας Σοφία… και μας διευκολύνει στο να συνδέσουμε το εγώ της προσωπικότητας με την πεμπτουσία της ψυχής! Σε αυτήν την διαδικασία, η ροή της αρχαίας σοφίας ενδυναμώνεται, επιτρέποντας στην ενσαρκωμένη ψυχή στοργικά και με συνοχή να ξετυλίξει να ανασύρει αυτήν την γνώση στα χρόνια αυτά που οι εξελίξεις θα τρέχουν με ταχύτητες τέτοιες που αλλιώς θα ήταν δύσκολο πολύ να τις ακολουθήσουμε! Τον επικαλούμαστε όταν θέλουμε να βρούμε το σκοπό μας, το δρόμο μας!

Αρχάγγελος Μέτατρον δάσκαλος υψίστης νόησης (γνωστός και σαν γραφέας του Θεού) Η δυνατότητα να παρουσιαστεί το φως στη σκιά. Όπως όταν ένα έντονο φως ανάβει μπροστά στα μάτια και μας «τυφλώνει»… χρειάζεται το πέρασμα λίγου χρόνου έτσι ώστε το οπτικό μας πεδίο να προσαρμοστεί! Μας προτρέπει μας δίνει την ικανότητα να δούμε τις καταστάσεις όπως είναι και συγχρόνως μας προετοιμάζει να εξετάσουμε τι βρίσκεται μέσα στη σκιά. Ο τρόπος για να «μπούμε» σε μια νέα αποδοχή όλων αυτών που βρίσκονται βαθιά μέσα μας. Ένα πρόσωπο που τολμά να αντιμετωπίσει τις μέγιστες προκλήσεις με θάρρος και προσοχή. Προάγει τη διανοητική σταθερότητα και ισορροπία μετά από τη θύελλα. Τον επικαλούμαστε όταν αναλαμβάνουμε την ευθύνη να καθαρίσουμε το παρελθόν ή τη ρίζα μας… ότι κουβαλάμε από τις γενιές πίσω μας!

Για τον Αρχάγγελο Μέτατρον έχει μιλήσει δημόσια ο Carlos Santana σε συνέντευξη του στους Times του Los Angeles το Νοέμβρη του 2002 λέγοντας πως είναι δάσκαλος/καθοδηγητής του, τον ονόμασε “Ουράνιο επισκέπτη”.

Αρχάγγελος Σάνταλφον ο δίδυμος Αδελφός του Μέτατρον …οι δυο Αρχάγγελοι που υπήρξαν κάποτε θνητοί!
Σχετίζεται με τον προφήτη Ηλία… ή σε κάποια συστήματα τον θεωρούν το ίδιο πρόσωπο! Μεταφέρει τις προσευχές των ανθρώπων στο Θεό για να εισακουστούν, είναι τόσο ψηλός τεράστιος, από την Γη έως τον Ουρανό και σκανάρει ολόκληρη τη Γη αλλά και τα δίκτυα γενικότερα! Είναι η Νέα Χριστική ενέργεια και μας βοηθά να αναδομήσουμε το φυσικό σώμα από την επιδερμίδα έως τα οστά, συμβάλλει στις σπουδαίας αλλαγές στο DNA μας! Όπως και ο Μέτατρον σχετίζεται και αυτός με τα παιδιά βοηθώντας τους μελλοντικούς γονείς! Λέγεται πως αγαπά τη μουσική και πως μεταδίδει μηνύματα μέσω αυτής και των τραγουδιών με πολύ γρήγορη ταχύτητα και σαφήνεια!

Με αυτόν τον αρχάγγελο φανερώνουμε ότι τώρα είναι ώρα να συνδέσουμε την εσωτερική θηλυκή και αρσενική πλευρά μας και να θεραπεύσουμε τα εσωτερικά ζητήματα της αγάπης που δεν έχει δώσει η μια για την άλλη. Μόλις επιτευχθεί αυτό μπορούμε να επιστρέψουμε στην πηγή όλης της αγάπης σαν μια μονάδα. Κατόπιν μπορούμε να συνεργαστούμε και να είμαστε στην ένωση με όλα όσα υπάρχουν, αναγνωρίζοντας τη χαρά να έχουμε το σπίτι μας στον παράδεισο εδώ στη γη – σαν αληθινή ευλογία!

Ο Αρχάγγελος Σάνταλφον μας βοηθά να θεραπευτούμε από τα σοκ που φοβόμαστε μήπως επαναληφθούν στη γραμμή του χρόνου στο μέλλον!

Αρχάγγελος Ζακχιήλ της δικαιοσύνης και της κάθαρσης των προθέσεων μας… από τις τοξικές μας σκεπτομορφές! Αναδεικνύει τη θηλυκή ηγεσία της καρδιάς. Φέρει την ελπίδα για το μέλλον που δίνει τη δύναμη στη διαίσθηση και τη δυνατότητα στη χαρά, στην αγάπη και στην ειρήνη για το μέλλον να αναπτυχθούν! Τον επικαλούμαστε σε κάθε  νέο από καρδιάς ξεκίνημα αλλά και όταν η πρόθεση μας δεν είναι ξεκάθαρη! Καθαρίζει το αιθερικό μας σώμα.

Αρχάγγελος Ζοφιήλ προστατεύει, καθοδηγεί, ενδυναμώνει τις ομάδες όσων εργάζονται για το κοινό όφελος! Πίστη Ελπίδα… Η δυνατότητα για μια πραγματική ανύψωση της καρδιάς, για να μπούμε σε μια νέα ευθυγράμμιση. Μας διδάσκει πως ο Παράδεισος υπάρχει… τον έχουμε δει, έχουμε ζήσει σε αυτόν και μπορούμε να ξαναζήσουμε σε αυτόν! Τον επικαλούμαστε όταν η ελπίδα μας η πίστη μας, το κουράγιο μας κλονίζεται από την δυσκολία της καθημερινής ζωής!

Να ακούτε μουσική, να παίζεται αν μπορείτε μουσική!
Εναλλακτικά να τραγουδάτε! Η μουσική συνδέει τα μόρια με φως!!!

Με αγάπη πάντα από καρδιάς
Αζίμα