Καλημέρα, καλή βδομάδα… καλή Σαρακοστή φίλοι μου!!!

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή!!! Από το όνομα της Σαββατιάτικης παρέλασης στην οποία έλαβα μέρος μέχρι και εγώ, και “Αυτοφωτίστηκα”… μέχρι, το παιδικό όνειρο του Δημήτρη που υλοποιήθηκε! Ομολογώ πως δεν είχα προηγούμενο συμμετοχής, σε τέτοιο καρναβαλικό ξεφάντωμα, αλλά η παροιμία λέει… δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!!! Οπότε έχοντας φίλους αγαπημένους Πατρινούς… και μικρό παιδί… ήταν θέμα χρόνου να υποκύψω και εγώ!

Έτσι φέτος το 3ήμερο της Αποκριάς βρεθήκαμε φιλοξενούμενοι, στον πολυαγαπημένο μας φίλο Αντώνη Χουμουρίτη, γνωστού και μη εξαιρετέου ιδιοκτήτη του “καλύτερου” κομμωτηρίου στο Ρίο και ενός από τους πιο hot … trendy… καρναβαλιστές της πόλης, με μοναδικές και εκτός συναγωνισμού συμμετοχές στο Πατρινό Καρναβάλι εδώ και χρόνια!!! Ο Αντώνης είναι πέρα από super κομμωτής, που τον επισκέπτονται ακόμα και από την Αθήνα καλλιτέχνες, για να τους φροντίσει το μαλλί, εξαιρετικά αγαπητός και με απίστευτα εκλεπτυσμένη αίσθηση αλλά και αισθητική του χιούμορ!

Τα μοναδικά γοβάκια
της Αυτής Μεγαλειότητος, Ελισάβετ της Βρετανίας

photo credits Dimitris Chavres

Φέτος λοιπόν ο φίλος μας ο Αντώνης Χουμουρίτης, έδωσε ρεσιτάλ με την μεταμφίεση του σε “Βασίλισσα Ελισάβετ”, συμμετέχοντας στην παρέλαση των “Στρατηγών” … μιας ιδιωτικής πρωτοβουλίας παρέλαση, που λαμβάνει χώρα το πρωί του Σαββάτου πριν την μεγάλη παρέλαση, των αυτοφωτιζόμενων γκρουπ άνευ αρμάτων, το απόγευμα/βράδυ του Σαββάτου και πριν την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής!!!


photo credits Γιάννη Μυλωνάς

Είναι πραγματικά σπουδαίο, άντρες, γυναίκες όλων των ηλικιών και παιδιά,
συμμετέχουν σ΄ένα ξέφρενο πανηγύρι δίνοντας ρυθμό σε όποιον βρεθεί στον δρόμο τους
με γλύκα, με χιούμορ με κέφι… κέφι… κέφι!!!
Μαζί τους, στην παρέλαση των στρατηγών, της Κυριακής 10 Μαρτίου…
ο Πρέσβης και η Πρέσβειρα της Κορέας!


photo credits Γιάννη Μυλωνάς

Μπορεί να έχουμε τον φίλο μας τον Αντώνη… αλλά… η κύρια υπεύθυνη της “μύησης” μας στο Πατρινό Καρναβάλι για πάντα… είναι η φίλη μας Μαρία Τζερμπίνου, γνωστή interior designer στην Αθήνα, με υπέροχες δημιουργίες τόσο σε επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε κατοικίες… μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ μερικές από τις υπέροχες δουλειές της φίλης μου… που είναι όμως βέρα Πατρινιά, της γνωστής οικογενείας, σχεδιαστών επίπλων!

Η Μαρία λοιπόν, που τα παιδιά μας είναι συμμαθητές στο σχολείο, παρότι εν μέσω δημιουργικών επαγγελματικών project δικών της και δικών μας, εδώ στην Αθήνα, μας ξεσήκωσε και εμάς! Δηλαδή αφού βρέθηκα μέχρι και εγώ μέλος καρναβαλικού γκρουπ, τότε ναι, πραγματικά η φετινή συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο Βρεθήκαμε στην Πάτρα, μέλη του γκρουπ “Μύγα …μι …σολ  λα ρε” 2019 …με πολλές αναγνώσεις, φαντάζομαι πως βρήκατε την σωστή, το οποίο και βραβεύτηκε!!!

Ναι ναι ναι ναι!!! Namaste οικογενειακός!!!

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε
η απονομή των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 2019
την Καθαρή Δευτέρα στην αίθουσα “Αίγλη”. 

Κατόπιν συνεδρίασης της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού
αποφασίστηκε να μη δοθούν βραβεία στα πληρώματα 84 και 170, επειδή ήταν υπεράριθμα.
ΑΥΤΟΦΩΤΙΣΤΕΙΤΕ
1ο Νο84 Μύγα …μι …σολ  λα ρε
Πατρινό Πρωτότυπο
4ο Νο84 Μύγα …μι …σολ  λα ρε

photo credits dete.gr

Άλλωστε οι λάτρεις του Καρναβαλιού…
από σήμερα κιόλας έχουν αρχίσει να οργανώνουν τις μαζώξεις για brainstorming…
για το “Πατρινό Καρναβάλι 2020” που θα ξεκινήσει σε περίπου 345 μέρες!!!

Το γκρουπ μας Νο84 Μύγα …μι …σολ  λα ρε !!!
photo credits Δημήτρης Χαβρές

Εμείς πάντως περάσαμε τέλεια! Όπως και όλος ο κόσμος που βρέθηκε στην Πάτρα αυτό το 3ήμερο και γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα! Βέβαια μπορεί να είναι μια εξαιρετική εμπειρία για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά… όμως όταν σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, έχεις τους φίλους σου, φύλακες και οδηγούς να σε πηγαίνουν στα καλύτερα… εεεεε τότε είναι αλλιώς!!! Φίλοι μας, Αντώνη, Μαρία & Δημήτρη, Πολύβιε, Βλάση φιλαράκια του παιδιού μας αγαπημένα και παιδική μου φίλη Λία… σύντροφε μου Δημήτρη και Ελισάβετ μας… χωρίς εσάς όλα θα ήταν απλά ωραία…! Μαζί σας όλα γίνονται μοναδικά!!!

Με αγάπη και από καρδιάς
Αζίμα