Ένα κουτί αφθονίας για να πάμε κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις, που μας θέλουν, σε οικονομική καταστροφή μετά απ’ όλα αυτά! Σίγουρα λες τώρα… μμμμμ σιγά και τι θα γίνει…? Θα φτιάξω εγώ, ένα κουτί και θα αλλάξει ο κόσμος όλος!?

Σημασία έχει να αλλάξεις εσύ! Την πρόσθεση σου αρχικά, από παθητική και αρνητική σε θετική και ενεργητική και κατά συνέπεια ευεργετική, για την ψυχολογία σου και γιατί όχι και την τσέπη σου!

Άλλωστε αφθονία σημαίνει χωρίς φθόνο!

Οπότε το κουτί μας θέλουμε να δονήσει και να προσελκύσει τις πέντε βασικές αρχές της αφθονίας! Να ξεκαθαρίσω πως η αφθονία είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας! Έχεις σκεφθεί πόσο ενοχικά στέκεσαι απέναντι της..? Έχεις σκεφθεί ότι την συνδέεις μόνο με το υλικό κομμάτι! Μη μου πεις όχι! Δεν θα παραδεχθείς εύκολα ότι υπολείπεσαι συναισθηματικής ή πνευματικής αφθονίας… αντιθέτως ότι σου λείπουν μερικές χιλιάδες ευρώ είναι μια κοινή ομολογία!

Να λοιπόν το πρώτο λάθος!
Τίποτα δεν είναι αποκομμένο, η κάθε μας ποιότητα εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης μας! Δηλαδή… ο τσιγκούνης, δεν τσιγκουνεύεται μόνο τον καφέ που θα σε κεράσει, αλλά και την προσφορά της γνώσης, την καλή κουβέντα και την αγκαλιά όταν θα την χρειαστείς! Αντίθετα ο γενναιόδωρος άνθρωπος θα είναι large κιμπάρης σε όλα του! Όταν έχουμε αφθονία, έτσι όπως την εννοούσαν στην αρχαία Ελλάδα, είμαστε σε κατάσταση αφθονίας, σε επάρκεια, ευτυχείς με όλα όσα έχουμε σήμερα, έχοντας αποποιηθεί ρόλους θυμού, παράπονου, δυσμένειας και ανοιχτεί πάντα στο να είμαστε και ακόμα καλύτερα την επόμενη στιγμή! Σαφώς και δεν εννοούσαν, το να συγκεντρώνουμε όλο τον πλούτο για δέκα γενιές μπροστά! Αυτά αφορούν τη ματαιοδοξία του σύγχρονου δυτικού κόσμου!

Η πεμπτουσία της αφθονίας… έγκειται στο να έχουμε όλα όσα πραγματικά χρειαζόμαστε προκειμένου να εξελιχτούμε!

Γιατί υπάρχει και η αλόγιστη επιθυμία των πάντων που μας οδηγεί σε μια απληστία που απέχει πάρα πολύ από την αυθεντική αξία του να μπορείς να ζεις σε αφθονία! Ανάλογη με την επιθυμία της εξέλιξης του καθενός μας! Μέσα από το ποιοι είμαστε, μέσα από εμάς πηγάζει και το τι είναι αφθονία, το τι περιλαμβάνει η δική σου αφθονία και σε ποιες δόσεις!

Εσύ! Ναι εσύ, θα δημιουργήσεις τις κατάλληλές συνθήκες και θα κινηθείς προς την αφθονία, ή καλύτερα θα συντονιστείς μαζί της! Αλλιώς είναι σαν να είσαι στημένος στην τηλεόραση να δεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα, αλλά δεν έχεις καν ανοίξει την τηλεόραση… και γκρινιάζεις και που δεν αρχίζει κιόλας! Και κλαίγεσαι και που όλα συμβαίνουν σε σένα τον κακομοίρη! Ψέματα λέω!?

Έλα λοιπόν! Ας παίξουμε! Ας γίνουμε παιδιά και με αυτή την αθωότητα ας φτιάξουμε το κουτί της αφθονίας μας, ο καθένας συντονισμένος με αυτό που πραγματικά του λείπει και άρα φθονεί… εγώ μπορεί να χρειάζομαι τύχη, ο άλλος υγεία, ο άλλος αγάπη, ο άλλος χαρά… εσένα ..? Εσένα τι σου λείπει για να ολοκληρώσεις την αφθονία σου!?

Αγάπη = Φως
Τύχη = Συγχρονικότητα
Υγεία = Ζωή = Ενέργεια
Δημιουργικότητα = Εργασία = Χαρά
Αρμονία = Γαλήνη = Ροή

Αφθονία ἀ- στερητικό + φθόνος = άφθονος = έλλειψη φθόνου

Οπότε ναι, θα παίξω σήμερα ένα διαλογιστικό, παιχνίδι, που λέγεται προσκαλώ την αφθονία… και θα σας παρουσιάσω τον τρόπο, για να φτιάξετε και εσείς το δικό σας, υπέροχο κουτί αφθονίας!

Θα χρειαστείς τα ακόλουθα

1 κουτί που να κλείνει με καπάκι, χάρτινο, υφασμάτινο, ξύλινο … από ότι υλικό σου αρέσει ή σου βρίσκεται αρκεί να είναι όσο το δυνατό πιο φυσικό υλικό, απέφυγε πλαστικό!
Χαρτιά ή Καρτολίνες για να γράψεις σε αυτές, επιθυμίες, μηνύματα γενικότερα!
Στυλό & Μαρκαδόρους για να γράψεις ή να ζωγραφίσεις!
Κορδέλες Κόκκινες ή ότι Χρωματιστές για να στολίσεις ή για να δέσεις ρολάκια τις ευχές σου!
Κρυστάλλους θα ήταν υπέροχο αν έχεις, μάτι τίγρη, πράσινη αβεντουρίνη, τιρκουάζ, κιτρίνη χαλαζία, νεφρίτη, ροζ & λευκό χαλαζία, αμέθυστο… εναλλακτικά ότι κρυστάλλους έχεις, στείλε μου και μήνυμα αν θέλεις!
Χρυσό σε οποιαδήποτε μορφή ή μέγεθος
Φωτογραφίες δική σου ή και με τους αγαπημένους σου ή την κλασική οικογενειακή αν υπάρχει!
Σπόρους από καλαμπόκι, ή δημητριακά, ή όσπρια!
Κλαδί Ελιάς
Ορυκτό αλάτι Μεσολογγίου ή Ιμαλάϊων
Φασκόμηλο, ή δενδρολίβανο

Βήμα 1ο
Το πρώτο και σημαντικότερο είναι η αρχή,
το ήμισυ του παντός, με χαρούμενη διάθεση, θέληση, πίστη και αγάπη, όχι με βαρεμάρα και για να κάνεις κάτι, έτσι επειδή είδες ότι το λέει κάποιος, αλλά επειδή κάτι από τα παραπάνω άγγιξε, ακούμπησε την αλήθεια σου!

Βήμα 2ο
Παίρνεις το όμορφο κουτί σου!
Αν δεν το βλέπεις όμορφο ή σου φαίνεται απλό, επένδυσε το με το γούστο σου! Μπορείς, να το ζωγραφίσεις, ή να ζωγραφίσεις χαρτιά και να τα κολλήσεις πάνω του, ή να φτιάξεις ένα κολλάζ από ότι σου αρέσει, από φωτογραφίες, ζωγραφιές, ακόμα και ύφασμα! Μπορείς να το ντύσεις από πάνω αν πρόκειται για ντύμα που έχεις δημιουργήσει με χαρτί, με το διάφανο αυτοκόλλητο που ντύνουν τα σχολικά βιβλία, αν έχεις! Οκ μην φωνάζεις! Μπορείς να του κολλήσεις, βότσαλα, ή ότι άλλο σου αρέσει! Αν σου αρέσει όπως είναι τότε είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις!

Ζωγράφισα το “κουτί της αφθονίας” μου με χρώματα πολλάααα!

Βήμα 3ο
Θα δουλέψεις τώρα στο εσωτερικό του κουτιού σου! Φα πάρεις μερικά φύλλα απ’ το φασκόμηλο και θα τα ανάψεις, για να το καπνίσεις λίγο να αλλάξει ενέργεια, απ’ την πρωτύτερη χρήση του! Αν είσαι θεραπευτείς ρέικι 2ου βαθμού, γνωρίζεις τι επιπλέον μπορείς να κάνεις με αυτό για να το καθαρίσεις! Φέρσου του με πολύ αγάπη και σεβασμό! Εδώ θα φτιάξεις μια τράπεζα ενέργειας, ας πούμε! Μπορείς αν έχεις να το καθαρίσεις και να το αρωματίσεις με μερικές σταγόνες Lady Nada πεμπτουσία ή Serapis Bey ή Saith ή Saint Germain, αν δεν έχεις τίποτα από αυτά διαθέσιμο, ίσως να έχεις αγιασμό, ή κάποιος αρωματικό έλαιο! Αρωμάτισε το!!!

Βήμα 4ο
Πάρε τα χαρτιά ή τις καρτολίνες, ή ότι έχεις επιλέξει και γράψε τις ευχές σου, δηλώνοντας ξεκάθαρα ποια… ποιος είσαι και τι εύχεσαι τι επιθυμείς από καρδιάς να έχεις, ή να σου συμβεί, έτσι ώστε να συντονιστείς με αυτή την ενέργεια ώστε να το προσκαλέσεις! Δηλώνοντας ξεκάθαρα την πρόθεση! Δηλαδή μπορείς να ξεκινάς πάντα έτσι… Είμαι η Λιάνα Αζίμα που κατοικώ (την πλήρη διεύθυνση σου, σα να πρόκειται να λάβεις ένα συμπαντικό γράμμα) και από εδώ και στο εξής, επιθυμώ να βιώνω τις εμπειρίες μου μέσα από σωματική, συναισθηματική, νοητική, πνευματική υγεία! Αν αυτό που ζητάς είναι υγεία! Το να είναι τόσο συγκεκριμένο αυτό που ζητάς είναι πρώτα απ’ όλα για να το συγκεκριμενοποιήσεις εσύ στον εαυτό σου και γιατί το σύμπαν θέλει ξεκάθαρα πράγματα!

Βήμα 5ο
Πάρε τους κρυστάλλους σου στα χέρια σου (αφού πρώτα τους καθαρίσεις σε τρεχούμενο νερό ή σε ρόφημα φασκόμηλου) και ακούμπησε τους στο ενεργειακό κέντρο της καρδιάς σου, ανάμεσα στο στήθος σου φέρνοντας όλη σου την ενέργεια εκεί… νιώσε την δόνηση τους, πες στον εαυτό σου και στους κρυστάλλους σου τι ακριβώς κάνεις αυτή τη στιγμή και με τι θέλεις να συντονιστείς, οι κρύσταλλοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι τόσο της παράδοσης μας, όσο και των περισσότερων θρησκειών! Ακόμα και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη αναφέρονται 12 κρύσταλλοι! Τοποθέτησε τους μέσα στο κουτί σου για να φέρνουν περισσότερη ενέργεια και φως στις επιθυμίες σου! Δες πόσο όμορφο είναι να φροντίζεις τα θέλω σου!

Βήμα 6ο
Πάρε τις φωτογραφίες που έχεις επιλέξει, στα χέρια σου, αφιέρωσε τους λίγο χρόνο, θυμήσου πότε, που, ποιοι… πως …νιώσε την χαρά που σου δίνουν και τους λόγους που τις επέλεξες! Τη στιγμή, τους ανθρώπους, τον εαυτό σου… την χαρά της νιότης… την ενέργεια της νιότης σου…

Βήμα 7οΠρόσθεσε το χρυσό αντικείμενο … ένα στοιχείο όχι μόνο υλικής αξίας, μιας και το χρυσάφι είναι το ορυκτό φως! …το χρυσάφι είναι η εικόνα του ηλιακού φωτός και κατά συνέπεια της θείας Χαρίτος! Συμβολίζει το θρίαμβο επί των αντίθετων, αλλά και την αφθαρσία καθώς ακόμα και αν βυθιστεί στη βρωμιά διατηρεί την αγνότητα του!

Βήμα 8ο
Πάρε στα χέρια σου τους σπόρους,
συμβολίζουν τη δυνατότητα, τη γονιμότητα, το ξεκίνημα της ζωής! Αφιέρωσε τους στην θεά Δήμητρα και στην Παναγία την Πολυσπορίτισσα, για υγεία και αφθονία στο σπίτι και στο τραπέζι σου! Βάλτους και αυτούς μέσα στο κουτί σου!

Βήμα 9ο
Τέλος, ένα κλαδάκι ελιάς, αν δε σου βρίσκεται τώρα… το προσθέτεις και κάποια άλλη στιγμή! Η ελιά σύμβολο Αθανασίας, καρποφορίας, γαμήλιο έμβλημα, που μεταδίδει η γονιμότητα! Ειρήνη και αφθονία αφού το λάδι είναι πολύτιμο! Το κλαδί ελιάς, ήταν επίσης το έπαθλο που απονεμήθηκε στη φυλή της Σεληνιακής Παρθένου όπως το κλωνάρι μηλιάς απονεμήθηκε στη φυλή του ηλιακού νυμφίου. Το στεφάνι από ελιά που φοριόταν από τη νικήτρια στα Ηραία, ταυτίζει τη νικηφόρο παρθένο με την Ήρα και τη σελήνη! Τα φύλλα της ελιάς υποδηλώνουν την ανανέωση της ζωής, ισχύς, ομορφιά ασφάλεια! Την Επίτευξη της Ειρήνης! Η ελιά της ακρόπολης φύλαγε τη ζωή και τη μοίρα του λαού! Ήταν έμβλημα του Δία, της Αθήνας, του Απόλλωνα και της Κυβέλης το στεφάνι ελιάς φοριόταν από το νικητή των αγώνων δρόμου προς τιμήν της Ήρας και της Αθήνας! Συμβολίζει το ξεγλύστρημα από τις δυσκολίες, την ελπίδα! Τέλος κλαδί ελιάς μερικές φορές κρατιέται από τον αρχάγγελο Γαβριήλ σε σκηνές Ευαγγελισμού!

Βήμα 10ο
Τοποθετούμε, λίγο αλάτι, φυλλαράκια φασκόμηλου και δενδρολίβανου για τον ενεργειακό καθαρισμό όλων όσων έχουμε βάλει μέσα και κλείνουμε το κουτί μας! Το σφραγίζουμε με έναν ωραίο φιόγκο, με κόκκινη κορδελίτσα και την ευχή μας γρήγορα και εύκολα να υλοποιηθούν οι ευχές μας για επάρκεια σε όλα τα επίπεδα και αφθονία, ως καύσιμο για την εξέλιξη μας!

Βήμα 11ο
Διάβασε τώρα την επίκληση αφθονία και ενεργοποίησε την πύλη που μόλις άνοιξες!
Θα την βρεις εδώ… κάνε ένα κλικ!
Εγένετο!

Με πολύ αγάπη
Αζίμα

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *