Σίγουρα είναι μια φυσική “συνταγή” που έχει πέσει στο μάτι σας… αλλά αναρωτιέμαι πόσοι από σας την έχετε δοκιμάσει…! …και είναι super!!!

Παντού αναφέρετε ως… “Ο συνδυασμός του λεμονιού και της μαγειρικής σόδας που έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία!” Αλλά φυσικά ο λόγος που σας τον προτείνουμε κι εμείς δεν είναι αυτό αλλά η δυναμική του συμβολή στην πρόληψη γενικότερα!!! Όντως γνωρίζουμε τις ισχυρές ιδιότητες που το λεμόνι προσφέρει και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις . Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και πιθανά να βοηθήσει ένα φίλο που το χρειάζεται… αλλά και εμάς/εσάς τους ίδιους! 

Εννοείται πάντα πως όταν μιλάμε για φυσικές συνταγές μιλάμε για πρόληψη… ποτέ δεν αντικαθιστούν την κλασσική ιατρική, απλά συμπληρωματικά και πάντα με μέτρο… όλα μπορούν εν δυνάμει να κάνουν “καλό” να βελτιώσουν μια εικόνα!

Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το Λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων. Τα Λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει το pH σε κανονικό επίπεδο, μιας και συμβάλει στην αλκαλοποίηση.

Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων… Είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των Εσωτερικών παρασίτων, ρυθμίζει της αρτηριακή πίεσης Το Λεμόνι είναι ευεργετικό για το νευρικό σύστημα, καθώς και αυτό είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, βοηθά στη μείωση του στρες και λειτουργεί σαν κατευναστικό των νευρικών κρίσεων.

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξε ότι:
  1. Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου.
  2. Αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.
  3. Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρική σόδα καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα(μόνο), χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.

Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Αυτή η θεραπεία μπορεί να αποτρέψει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.

Συνταγή

Προσθέστε ένα ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό, γιατί η σόδα που ρίξετε μέσα έπειτα θα αρχίσει να “βράζει” θα φουσκώσει οπότε το μισό ποτήρι νερό είναι οκ! Στη συνέχεια θα πρέπει να προσθέσετε και να ανακατεύσετε την σόδα, περίπου μισό κοφτό κουταλάκι του γλυκού. 

Πάντα ακόμα και με τις τόσο φυσικές συνταγές… όπως και με όλα γνωρίζουμε το προσωπικό μας “μέτρο” και δεν κάνουμε υπερβολές!!!!

Ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, είναι να καλλιεργηθούν στο δικό σας κήπο ακόμα και στο μπαλκόνι σας . Εναλλακτικά σε βιολογική λαϊκή ή μανάβικο! Τα Βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα.