Ένα Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, προετοιμάζει τους “νέους καλλιτέχνες” που μελλοντικά μπορεί να επιθυμούν την εισαγωγή τους σε δραματικές σχολές, αλλά κυρίαρχα λειτουργεί “θεραπευτικά” καθώς χαλαρώνει τον τεντωμένο νου, λειτουργώντας ως ένα ισχυρό αντιστρές!
Αυξάνει την αυτοπεποίθηση καθώς τα παιδιά αποτελούν αυτόματα την Εφηβική θεατρική ομάδα του Azima Cultural Art Space με πολιτιστικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα!

Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι που βασίζεται σε εναλλακτικές μεθόδους προσέγγισης των συναισθημάτων μέσα από τις τέχνες! Στόχος μας να καλλιεργήσουμε τα εκφραστικά τους μέσα από πολύ νωρίς, αλλά και να εδραιώσουμε την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό, μέσα από πολλούς ρόλους, καταστάσεις… αναδεικνύοντας ολοένα και περισσότερες πτυχές της ψυχοσύνθεσης των παιδιών μας… αλλά και τις ανάγκες τους, και το πως να τα προσεγγίσουμε!

Απαραίτητο εφόδιο για τα παιδιά της σημερινής εποχής η διεύρυνση της συναισθηματικής αντίληψης, αλλά και η ενδυνάμωση τους! Τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζουν όσα νιώθουν με θάρρος!

Παρασκευή 20:00 – 22:00 Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων
Σάββατο 13:30 – 15:30 Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων

Αποφορτίζει και βοηθά τα παιδιά αυτής της τόσο τρυφερής και θυμωμένης συνάμα ηλικίας να εκφραστούν δημιουργικά και ελεύθερα, να νιώσουν και να συγκινηθούν… μέσα από την πρόφαση και την ασφάλεια που προσφέρει, ο κάθε ρόλος!

Περιλαμβάνει μέσα στο δίωρο που αναπτύσσεται: 
● Υποκριτική
● Αυτοσχεδιασμό
● Κινησιολογία
● Τραγούδι
● Κινηματογράφο
● Σκηνονογραφία
● Ενδυματολογία
● Δημιουργική γραφή

Και όπως λέει και ο William Shakespeare… “Αν το Θέατρο είναι η τροφή της αγάπης, τότε παίξε κι’ άλλο” και ναι σίγουρα η αγάπη είναι τροφή, είναι θρέψη, το ίδιο και το θέατρο για την ψυχή μας

Το κόστος αφορά μηνιαίο πρόγραμμα που περιλαμβάνει 1 μάθημα/εβδομάδα εξαιρούνται αργίες και εθνικές εορτές!
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% 

Επικοινωνία, δηλώσεις ενδιαφέροντος 6945780968 & 2130264144